Jump to content

Bleach

Mystogan
 Share

Recommended Posts

• Replies 160
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Son bölümlerde iyice tatsızlaştırdılar. Ya nasıl dayanıyolar? Ben olsam Aizene girmiştim. 280.'de  daha :D İchigo yok abi, sesini unuttum çocuğun.

bleach benimde ilk göz agrim diyebilirim ben kıyaslama anlaminda narutoyla aynı kefeye bile koymam bi arkadas yazmıs yukarda bleachi beklemekten sıkıldıgım icin narutoya basladim diye bende aynı sekil

Bugün kenpachi doğmuş kutlamayı unutmayalım. :D     

Posted Images

Bleach izlemek, Naruto izlemekten daha çok zevk veriyor. Naruto'yu ve Naruto Shippuuden'i, Bleach'te güncele geldiğim ve beklemek zorunda olduğum için izlemiştim ve Bleach kadar etkilemiyor ya da diğer bir değişle sarmıyor. Bleach ilk göz ağırım herkesin vardır, ilk izlediği iyiki de animeye Bleach'le başlamışım :D ;D :D Naruto'yu da artık izlemem. Bıktım, sıktı ya nerdeyse bir tane pain vs vardı oda beklentileri kursağında bırakıyor  :'(

• 1 month later...

Bleach'ın mangası süper!:)

Ama animesinin açılış ve kapanış şarkıları da ayrı bir harika. Karakterler ve çizimlere laf yok. İzlemeye başlamadan önce gözüm korkmuştu. Bu kadar bölümü nasıl izleyeceğim diye. Fakat uzun sürsün de beni bir yerlere sürsün dedim ve böylece başlamış oldu. İyi ki de başlamışım. Herkese tavsiye ederim:) :)

Bleach iyice batırdı bence.. Saçma sapan oldu..

En az 50 bölüm bekliyorsun Aizen öyle yürüyor. Kimse yanına yaklaşamıyor. Sonra birden Ichigo geliyor adamı öldürüyor. Bu ne biçim iş.. :D

Ayrıca hepsini geçtim, orada mangayı tamamen bitirmesi gerekiyordu. Başka saçma sapan bir konuya daldı birden.. Kabak tadı verdi yani.. Ayrıca o filler bölümler de çok kötü.. Bir filler girer hadi bakalım en az 1,5 yıl filler izleriz.. Herneyse benden bu kadar.. :)

• 3 weeks later...