Jump to content

Sailor Moon Crystal Kaç Bölüm Olacak?


Skadi

Önerilen İletiler

Bir şok da bölüm sayısı için.


Sailor Moon Crystal’in başlangıç tarihi açıklandığında serinin her ayın birinci ve üçüncü cumartesi günleri yayınlanacağı ortaya çıkmıştı. Yeni ortaya çıkan bölüm sayısı da yıllardır bekleyen hayranları daha büyük hayal kırıklığına uğratacak. Sailor Moon mangasını baştan ele alacak seri 26 bölüm olarak belirlenmiş. Eğer 2. sezon ya da uzatma kararı alınmazsa anime beklenenden çok daha kısa olacak. Daha önce yayınlanan Sailor Moon 46 bölüm, Sailor Moon R 43 bölüm, Sailor Moon S 38 bölüm, Sailor Moon SuperS 39 bölüm, Sailor Moon: Sailor Stars 34 bölümdü.


sailor_moon.jpg


En kısa Sailor Moon anime serisi olacak Sailor Moon Crystal, televizyonlardan kanallarında değil, niconico’da yayınlanacak.


AnimeFantastica


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 4 hafta sonra...

Sailor Moon crystal, animesiyle mangasiyla her seyini bildigimiz yeni bi sailor moon derlemesi olacak, ve bu sefer mangaya daha sadık kalınacağından ve manganin da ilk sezonu sanirim mangada volume oluyor, ilk volumede 13-15 gibi bi sayidan olustugu icin 26 bolum bence cok uygun, beni tek uzen tarafi iki haftada bi yayinlanacak olmasi :'(

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 5 hafta sonra...
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.