Jump to content

Sword Art Online 'WORLD' |FC|


Kaxell

Önerilen İletiler

3 bölümü izledim ve aklıma şu soru takıldı neden sinon ertu :D

 

şaka bir yana kız o kadar silah kullanıyor oyunda gerçek hayatta silahtan aşırı korukyor gerçi küçüklük tıralması kötüymüş :( (adamı tam anlının ortasından vurdu la :P ) ) ee şu hıyar girsin artık oyuna  nası karşılaşacaklar ben onu merak ediyorum ya :P

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Yanıtlar 379
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Yenilenmektedir (10 Mart 2015) Sinon aşkım: http://forum.turkanime.tv/topic/10705-sinon-gun-gale-online-karakter-tan%C4%B1t%C4%B1mspoiler/ Kurucu: Kaxell Sinon VIP Fan Club: Centılboy :cheer1-onio

Durun kız olması konusunda spoiler vereyim:

Buda Sinan;

İngilizce Vikipedi'den bakmıştım, dördüncü bölümde Kirito'nun oyuna giriş yapacağı yazıyordu harbiden de öyle olacak : :D. Sonraki bölüm olaylar başlıyor bakalım neler olacak *-*. Bi' de ben de düşüncelerimi yazayım :3 :

Bölümün başındaki kızlara sinir oldum - -_-. Gün gelecek Sinon size gününü gösterecek : :D. O çocukla da Sinon'un arasında bir şeyler olabilir gibi geldi, ama Light Novel'ı okumadığım için bilemiyorum ::( Bi' de o hemşireli sahne süperdi : :D. Kirito üstüne örtü örtülmesini istemese kadın örtmeyecekti, o tip vardı kadında : :D. Kirito'yla Sinon neredeyse aynı anda giriş yaptılar, büyük ihtimalle karşılaşacaklar *-*. Bi' de öldürülecek sıradaki kişi Sinon mu : :o? Sinon bi' şekilde yırtar diye düşünüyorum. Ayrıca o postane sahnesi bölümün en güzel sahnesiydi bence. Kız o kadar küçük yaşta katil olmuş, bu yüzden delirebilirdi de. Ama sadece silahlara büyük bir fobisi olmuş. Daha kötüsü de olabilirdi yani :/ .


Hemen haftaya bugün gelsin de Kirito'nun GGO macerasına başlayalım : :D. Bi' de geçen gün SAO'nun wikisi'nde takılırken öğrendim, Kirito'nun karakter şarkısı varmış. Çok hoşuma gitti, dinlememiş veya daha önce bilmeyenler buradan dinleyebilir :3 :


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

 

İngilizce Vikipedi'den bakmıştım, dördüncü bölümde Kirito'nun oyuna giriş yapacağı yazıyordu harbiden de öyle olacak : : :D Sonraki bölüm olaylar başlıyor bakalım neler olacak *-*. Bi' de ben de düşüncelerimi yazayım :3 :

Bölümün başındaki kızlara sinir oldum - - -_- Gün gelecek Sinon size gününü gösterecek : : :D O çocukla da Sinon'un arasında bir şeyler olabilir gibi geldi, ama Light Novel'ı okumadığım için bilemiyorum ::( Bi' de o hemşireli sahne süperdi : : :D Kirito üstüne örtü örtülmesini istemese kadın örtmeyecekti, o tip vardı kadında : : :D Kirito'yla Sinon neredeyse aynı anda giriş yaptılar, büyük ihtimalle karşılaşacaklar *-*. Bi' de öldürülecek sıradaki kişi Sinon mu : : :o Sinon bi' şekilde yırtar diye düşünüyorum. Ayrıca o postane sahnesi bölümün en güzel sahnesiydi bence. Kız o kadar küçük yaşta katil olmuş, bu yüzden delirebilirdi de. Ama sadece silahlara büyük bir fobisi olmuş. Daha kötüsü de olabilirdi yani :/ .

Hemen haftaya bugün gelsin de Kirito'nun GGO macerasına başlayalım : : :D Bi' de geçen gün SAO'nun wikisi'nde takılırken öğrendim, Kirito'nun karakter şarkısı varmış. Çok hoşuma gitti, dinlememiş veya daha önce bilmeyenler buradan dinleyebilir :3 :

 

bizim kızın o en yakın arkadaşı şu 2 tip çıkarsa  tahmin etti derm

- o kötü karakterin  sonraki hedefi veya onla bağlantılı biri

-yada direk o kötü karakter asfdg

Ertu gel benim fikirleri yalanla asdfg

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

bizim kızın o en yakın arkadaşı şu 2 tip çıkarsa  tahmin etti derm

- o kötü karakterin  sonraki hedefi veya onla bağlantılı biri

-yada direk o kötü karakter asfdg

Ertu gel benim fikirleri yalanla asdfg

Ayhan laf atıcam sana toparlamaya çalışıyorum şu an :))

Valla artık 3. bölümden sonra hikaye ile ilgili hiç bi fikrim yoh. Ama o çocuktan adam olmaz gibi geliyor. (Sinona yavşadığı için biraz sinirliyim. -_-) 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Spoiler:

 

Umarım aranızda Sinon'un babasının yüzünü 2 yaşından beri görmediğini ve Ölüm Silahı denilen herifin de yüzünü gizlediğini hatırlayanlar vardır :D Sadece bir tahmin. Babasına karşı savaşması çok ilginç olur. :D

aa tesadüfe bak kiritoda aynı durum vardı dimi :D  niye benzer hikaye iskeleti kullanırlar ki  :mellow:  -_-

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.