Skadi 475 Posted April 30, 2014 Share Posted April 30, 2014 Fillerlar bitiyor mu? Uzun süredir devam etmekte olan Anbu Kakashi doldurma sezonu, Kakashi’nin Anbu’yu bırakmasıyla birlikte sonlara yaklaşıyor. İlk olarak bu hafta; yani 1 Mayıs’ta herhangi bir bölüm yayınlanmayacak. 8 Mayıs’ta yine doldurma bölüm yayınlanacak. Bu bölüm, doldurma sezonun son bölümü olabilir. Eğer bir sürpriz olmazsa 15 Mayıs’ta Naruto Shippuuden anime serisinin, manganın hikayesine kaldığı yerden devam etmesi ve 2014 boyunca bir daha doldurma bölüm yayınlanmaması bekleniyor. Bunları yazarken biz bile zor inandık; ama Naruto Shippuuden’in yönetmeni Hayato Date’nin yalancısıyız. Yönetmenin planlarında bir değişiklik olursa hayranları tarafından çok sert eleştirileceği kesin. Naruto Shippuuden Mayıs 2014 Bölüm Listesi: 1 Mayıs: Bölüm yok 8 Mayıs: Naruto Shippuden 361 - Takım 7 15 Mayıs: Naruto Shippuden 362 – Kakashi’nin Kararlılığı Bölüm isimlerinde Viz Media tarafından bazı değişiklikler yapılabilir. 8 Mayıs’ta yayınlanacak olan 361. bölümdeki gelecek bölümün özetinde gerçekten de doldurma bölümlerin bitip bitmediğini görebileceğiz; ancak sonrası için yönetmenin açıklamalarına inanıp inanmamak size kalmış. AnimeFantastica hinatta464, hadise299, Shotdown and 3 others 6 Link to post Share on other sites More sharing options...
derejenerasyon 31 Posted April 30, 2014 Share Posted April 30, 2014 Vay be inanması güç hele 2014 boyunca filler görmemek demek baya uçuk oldu :( Neyse bekleyelim görelim işimiz ne... Sağol bilgilendirme için :) Link to post Share on other sites More sharing options...
:):):):):) 0 Posted April 30, 2014 Share Posted April 30, 2014 bu kadar fiillerden sonra inanması zor ama bu kadar fiilden sonrada artık fiiler olmaması gerek zaten :) :D :) :D :ph34r: :ph34r: :ph34r: :) :D :) :D Link to post Share on other sites More sharing options...
free word 403 Posted April 30, 2014 Share Posted April 30, 2014 Hele sukur derizde ben fiil arc sevdiydim tabi bekledigim gibi degildi :) Link to post Share on other sites More sharing options...
Shotdown 36 Posted April 30, 2014 Share Posted April 30, 2014 Ben bu bölümleri doldurma bölümler olarak görmedim sonuçta Kakashi Amcanın hayatını öğrenmiş oldum ve benim gibi düşünen nice kakashi severler vardır diye düşünüyorum :) Link to post Share on other sites More sharing options...
Aisaka-san 2 Posted April 30, 2014 Share Posted April 30, 2014 Allah aşkına bitsin artık şu fillerlar :depressed1-onion-head-emoticon: frozenfairy 1 Link to post Share on other sites More sharing options...
ScReaM 71 Posted April 30, 2014 Share Posted April 30, 2014 biliyorudum Fiilerin biticeni :D ama haber için ARİGATO yinede :) :cool-onion-head-emoticon: Link to post Share on other sites More sharing options...
ALeeHandro 0 Posted April 30, 2014 Share Posted April 30, 2014 Umarız biter Filler izlemekten bıkıp animeyi bırakıp sadece manga okur olmuştum ^^ Link to post Share on other sites More sharing options...
Gardiyan 0 Posted April 30, 2014 Share Posted April 30, 2014 adam boşunamı 2015 de naruto olmicak dedi büyük ihtimal bi daha fiil olmaz Link to post Share on other sites More sharing options...
Spr3aD_06 2 Posted April 30, 2014 Share Posted April 30, 2014 Naruto nun sonuna gelmıs bulunuyoruz arkadaslar artık sene sonunda natuto bıtıyor ısyan eden fıller den sıkılan arkadaslar sevınır artık ne dıyelım bn uzuluyorum kendı adıma bıtmesın ısterdım doldurma bolumde olsa ızlenebılır bı hıkayesı ve kalıtesı var ılerde cocuklarıma aktara bılecegım bı anıme tutkum var umarım nıce narutolar cıkar ve bızı mutlu eder TC Taylan Avcı and sd-senpai 2 Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts