Guest Posted May 1, 2014 Share Posted May 1, 2014 ‘Lance N’ Masques’ hikaye serisinin anime uyarlamasının yapım aşamasında olduğu duyuruldu. Seri Hideaki Koyasu ve Shino ile birlikte Studio Gokumi tarafından yaratılıyor. Hikaye 21. Yüzyılda yaşayan ve “Knights of the World” (Dünya Şövalyeleri) nin son üyesi olan genç Youtarou Hanafusa’nın etrafında geçiyor. Aksiyon dolu hikayede kahramanımız kimliğini saklıyor ve düşmanlarıyla gizemli Mızraklı Şövalye olarak dövüşüyor. Daha fazla bilgi 2 Mayıs’ta verileceği ve bir ön gösterim videosu da yayınlanacağı açıklandı. Kaynak:Anitoryum Link to post Share on other sites More sharing options...
AlucardHell 285 Posted May 1, 2014 Share Posted May 1, 2014 konusu güzelmiş çizimlerini de beğendim Link to post Share on other sites More sharing options...
Mugiwara No Luffy 2 Posted May 2, 2014 Share Posted May 2, 2014 Kapakta kız görünce hemen tıkladım :DAnimesi çıksın izlerim. Konusu da çizimleri de güzele benziyor. Link to post Share on other sites More sharing options...
Lethal 174 Posted May 2, 2014 Share Posted May 2, 2014 Ya işte bana böyle animelerle gelin :D Çizimleri çok güzel'e benziyor. Konusu da iyi.Merakla, heycanla ve sabırsızlıkla bekliyorummm :D Bilgi ve paylaşım için Teşekkürler :) Link to post Share on other sites More sharing options...
BYNOROİ 1 Posted May 4, 2014 Share Posted May 4, 2014 İlgi çekici bir seriyi benziyor :D Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts