Skadi 475 Posted May 7, 2014 Share Posted May 7, 2014 Seriye ilişkin detaylar yavaş yavaş belli oluyor. Geçtiğimiz aylarda Yana Toboso’nun ünlü mangası Kuroshitsuji’nin, Kuroshitsuji OVA: Book of Murder ve Kuroshitsuji: Book of Circus isimli bir OVA ve anime serisinin çıkacağı haberini duyurmuştuk. Nihayet yeni sezona ilişkin detaylar belli olmaya başladı. Serinin resmi sitesinden yapılan duyuruya göre ana karakterleri seslendirecek isimler değişmezken yeni katılan isimlerle birlikte genel seiyuu kadrosu şöyle; Sebastian Michaelis – Daisuke Ono Ciel Phantomhive – Maaya Sakamoto Grelle Sutcliff – Jun Fukuyama Lau – Koji Yusa Undertaker – Junichi Suwabe Joker – Mamoru Miyan Doll– Ayahi Takagaki Beast – Yuko Kaida Dagger – Nobuhiko Okamoto Snake – Takuma Terashima Baldroy – Hiroki Touchi Finnian – Yuuki Kaji Mey Rin – Emiri Kato Bay Tanaka – Shunji Fujimura William T. Spears – Noriaki Sugiyama Ronald Knox – KENN Soma Asman Kadar – Shinnosuke Tachibana Agni – Hiroki Yasumoto Elizabeth Midford – Yukari Tamura Ran-Mao – Sayuri Yahagi Fred Abberline – Hisayoshi Suganuma Peter: Yuuki Hata Wendy – Mayumi Shintani Jumbo – Ryokan Koyanagi Charles Grey – Ryohei Kimura Charles Phipps – Tomoaki Maeno Kuroshitsuji: Book of Circus Afişi Yeni afişi de görücüye çıkan, yapımını A-1 Pictures stüdyosunun üstlendiği animenin yönetmen koltuğunda Bleach, Great Teacher Onizuka gibi ünlü serilerin yönetmenliğini yapmış Noriyuki Abe, karakter dizaynında yine diğer sezonlarda da seriye eşlik eden Minako Shiba, senaryoda ise Hiroyuki Yoshino, Ichiro Okouchi ve Yuka Miyata yer alıyor. Yeni sezon, mangada 24. bölümden itibaren yayımlanan Noah’s Ark Circus isimli hikaye bölümünü takip edecek. Kuroshitsuji: Book of Murder OVA’sının konusunu ise mangada The Phantomhive Manor Murder Case isimli arc oluşturuyor. OVA’nın bu sonbahar Japon sinemalarında vizyona girmesi planlanırken serinin 3. sezonu ise Temmuz ayında izleyici ile buluşacak. Kuroshitsuji: Book of Circus’ın kaç bölüm olacağı ise henüz belli değil. Öte yandan afiş itibariyle yine gizemli ve renkli bir sezonun bizi beklediği sinyalleri veriliyor. Kaynak:AnimeFantastica ♠Misaki♠, Amy's, Nones and 5 others 8 Link to post Share on other sites More sharing options...
Lethal 174 Posted May 7, 2014 Share Posted May 7, 2014 Aaa iyi ki açtın bu konuyu. Bende bugün tanıtım videosunu paylaşıcaktım sırf onun için böyle bir konu açmayı düşünüyordum :DBu arada hala sabırsızlıkla,merakla ve heycanla beklemekteyim ya. Bir an önce gelse de izlesek. Tanıtım Videosu Sebastian Michaelis :3 Ciel Phantomhive :3 Bu ikisi sevdiğim kimseyi sevmiyorum ya :D gerçi Kuroshitsuji 2 de yine hizmetkar ve efendi vardı. Onları da çok beğeniyodum :D Neyse. öyle işte, fazla uzatmiyim :P :DBilgi ve paylaşım için Teşekkürler :) ♠Misaki♠, itadakimass and Amy's 3 Link to post Share on other sites More sharing options...
Hatsune Miku 110 Posted May 7, 2014 Share Posted May 7, 2014 Yalnız o ova değil, 3.sezon olarak gelecek. Link to post Share on other sites More sharing options...
Skadi 475 Posted May 7, 2014 Author Share Posted May 7, 2014 Yalnız o ova değil, 3.sezon olarak gelecek.Book of Circus OVA değil zaten, haberi daha dikkatli oku. Link to post Share on other sites More sharing options...
♠Misaki♠ 213 Posted May 7, 2014 Share Posted May 7, 2014 Resimlerden bile ne kadar güzel olacağı belli *-* sensenibilsensei 1 Link to post Share on other sites More sharing options...
Hatsune Miku 110 Posted May 7, 2014 Share Posted May 7, 2014 Book of Circus OVA değil zaten, haberi daha dikkatli oku. haa,pardon :D Link to post Share on other sites More sharing options...
Nones 2670 Posted May 7, 2014 Share Posted May 7, 2014 Sebastianı fazlasıyla özlemiştim zaten iyi oldu bu :)Ben 2. seriyi bitireyim bari bu ay içinde. Kaçtır erteliyorum adamlar 3ü çıkarıyor.Teşekkürler. Link to post Share on other sites More sharing options...
free word 403 Posted May 7, 2014 Share Posted May 7, 2014 Gelsin bakalım :D tabi ben daha bundan önceki 2 sezonu izleyecem :ph34r: kısmetse tabi :ph34r: Link to post Share on other sites More sharing options...
Amy's 64 Posted May 7, 2014 Share Posted May 7, 2014 sırf sebastian için izleyebilirim :bled1-onion-head-emoticon: -her ne kadar 2. sezonun sonundan tatmin olmasamda- :depressed2-onion-head-emoticon: serinin devamının gelecek olması güzel merakla bekliyoruz tanıtım için çok teşekkürler hepinize... :cheer2-onion-head-emoticon: sensenibilsensei and Sevgi Gülgen 2 Link to post Share on other sites More sharing options...
sensenibilsensei 6 Posted May 7, 2014 Share Posted May 7, 2014 sırf sebastian için izleyebilirim :bled1-onion-head-emoticon:Katılıyorum bazen bir filmde ya da dizide sırf bir karakter için izlersin(sonra merhaba der çıkar gider) ben de sadece sebastian için izlicem Amy's 1 Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts