Jump to content

Kuroshitsuji: Book of Circus’un Detayları

Skadi

Recommended Posts

3. sezonda bana yanlış gelen bir şey var siz de farkettiniz mi acaba? sanki ciel şeytan değil de insan halinde gibi nedenini anlamadım

2. sezonda şeytan olarak bitirmemişler miydi? ben ikisi de şeytan halindeyken işler ne hale gelecek diye merak ediyordum.

yanlış mı anlıyorum acaba diye sormak istedim... ne olduğunu bilen var mı?  :confused-onion-head-emoticon:

• Replies 32
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Seriye ilişkin detaylar yavaş yavaş belli oluyor. Geçtiğimiz aylarda Yana Toboso’nun ünlü mangası Kuroshitsuji’nin, Kuroshitsuji OVA: Book of Murder ve Kuroshitsuji: Book of Circus isimli bir OVA

Aaa iyi ki açtın bu konuyu. Bende bugün tanıtım videosunu paylaşıcaktım sırf onun için böyle bir konu açmayı düşünüyordum :D Bu arada hala sabırsızlıkla,merakla ve heycanla beklemekteyim ya. Bir an ön

sırf sebastian için izleyebilirim :bled1-onion-head-emoticon:   serinin devamının gelecek olması güzel merakla bekliyoruz tanıtım için çok teşekkürler hepinize...  :cheer2-onion-head-emoticon: 

3. sezonda bana yanlış gelen bir şey var siz de farkettiniz mi acaba? sanki ciel şeytan değil de insan halinde gibi nedenini anlamadım

2. sezonda şeytan olarak bitirmemişler miydi? ben ikisi de şeytan halindeyken işler ne hale gelecek diye merak ediyordum.

yanlış mı anlıyorum acaba diye sormak istedim... ne olduğunu bilen var mı?  :confused-onion-head-emoticon:

Bildiğim kadarıyla 2. sezonun sonu mangadan bağımsız olarak bitirmişlerdi. 3. sezon ise mangaya bağlı olarak devam edecekti galiba  :)

Bildiğim kadarıyla 2. sezonun sonu mangadan bağımsız olarak bitirmişlerdi. 3. sezon ise mangaya bağlı olarak devam edecekti galiba  :)

yani insan halinde o zaman bilgilendirdiğin için  teşekkürler misaki :)

neyse canım sebastian olsun da ben her türlü izlerim 3. sezonu  :bled1-onion-head-emoticon:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.