Amy's 64 Posted June 3, 2014 Share Posted June 3, 2014 3. sezonda bana yanlış gelen bir şey var siz de farkettiniz mi acaba? sanki ciel şeytan değil de insan halinde gibi nedenini anlamadım2. sezonda şeytan olarak bitirmemişler miydi? ben ikisi de şeytan halindeyken işler ne hale gelecek diye merak ediyordum. yanlış mı anlıyorum acaba diye sormak istedim... ne olduğunu bilen var mı? :confused-onion-head-emoticon: Link to post Share on other sites More sharing options...
♠Misaki♠ 213 Posted June 3, 2014 Share Posted June 3, 2014 3. sezonda bana yanlış gelen bir şey var siz de farkettiniz mi acaba? sanki ciel şeytan değil de insan halinde gibi nedenini anlamadım2. sezonda şeytan olarak bitirmemişler miydi? ben ikisi de şeytan halindeyken işler ne hale gelecek diye merak ediyordum. yanlış mı anlıyorum acaba diye sormak istedim... ne olduğunu bilen var mı? :confused-onion-head-emoticon:Bildiğim kadarıyla 2. sezonun sonu mangadan bağımsız olarak bitirmişlerdi. 3. sezon ise mangaya bağlı olarak devam edecekti galiba :) Amy's 1 Link to post Share on other sites More sharing options...
Amy's 64 Posted June 3, 2014 Share Posted June 3, 2014 Bildiğim kadarıyla 2. sezonun sonu mangadan bağımsız olarak bitirmişlerdi. 3. sezon ise mangaya bağlı olarak devam edecekti galiba :) yani insan halinde o zaman bilgilendirdiğin için teşekkürler misaki :)neyse canım sebastian olsun da ben her türlü izlerim 3. sezonu :bled1-onion-head-emoticon: ♠Misaki♠ 1 Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts