Okean 0 Posted May 11, 2014 Share Posted May 11, 2014 Herkeze Merhaba Arkadaşlar. Aman aman anime izlememe rağmen izlediğim üç,dört tane anime çok ilgimi çekti ve izlemeye devam ediyorum.Üniversite öğrencisiyim dalımla pek alakası olamamasına rağmen,Görsel efekler üzerine çalışmalarım var,Burada asıl bulunma sebebimde yaratıcılığımı geliştircek , İlerde belkide film efeklerimde kullanıcagım güzel görselli animeleri sayenizde öğrenmek.Nekadar iyisin bu işte diye soranlar olursa tabiki profesyonel değilim Link Burda bir basit Mangenkyou Sharingan efektim var ilgilenen olursa böyle efeklerin nasıl yapıldığını anlatan videolar hazırlıyabilirim. Pek mütevazi bir giriş olmadı kusuruma bakmazsınız umarım. Herkeze yararlı olabilmek dileklerimle tekrar merhaba. 4. saniyeden sonra muzik arkadaşlar :) Link to post Share on other sites More sharing options...
DHspark 510 Posted May 11, 2014 Share Posted May 11, 2014 hoşgeldin foruma :) sharingan çalışması güzel olmuş ama bir 15 saniye yeterdi sanki :) şarkı bitsin diye bekledin heralde sonunda birşey mi oluyor diye merak ettim ileri aldım :D çalışmalarının devamını dilerim, böyle çalışan uğraşan birşeyler üretme çabası içinde olan insanlara çok saygı duyuyorum onların yanındayım her zaman :good-job-onion-head-emoticon: Link to post Share on other sites More sharing options...
LeornKayn 557 Posted May 11, 2014 Share Posted May 11, 2014 Hoşgeldin çok çok çok çok çok çok çok çok çok evvel zaman içinde bu tanışma mevzusuna yazmıyorum...kılıç... Link to post Share on other sites More sharing options...
Lethal 174 Posted May 11, 2014 Share Posted May 11, 2014 Hoşgeldin3 günlük hayatımdan 3 dakika 59 saniyemi çaldın :D Sonuna kadar izledim birşey olucakmı diye meraktan ama hiç birşey olmadı :D5 saniye yetermiş yani :D Link to post Share on other sites More sharing options...
LeornKayn 557 Posted May 11, 2014 Share Posted May 11, 2014 Hoşgeldin3 günlük hayatımdan 3 dakika 59 saniyemi çaldın :D Sonuna kadar izledim birşey olucakmı diye meraktan ama hiç birşey olmadı :D5 saniye yetermiş yani :DSanki 3:00'dan sonra arka plan daha bi siyah değilmi :P :D XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXx bu arada gözlerin yapıldığı adam senmisin? Link to post Share on other sites More sharing options...
Lethal 174 Posted May 11, 2014 Share Posted May 11, 2014 Sanki 3:00'dan sonra arka plan daha bi siyah değilmi :P :DOlabilir ama 4. saniyeden sonrası zaten dondurulmuş. Yani resim'e bakıyosun o kadar dakika boyunca :D Link to post Share on other sites More sharing options...
Kaxell 979 Posted May 11, 2014 Share Posted May 11, 2014 Ellooooo. Link to post Share on other sites More sharing options...
Yasin A. 46 Posted May 11, 2014 Share Posted May 11, 2014 Hoş geldin. Link to post Share on other sites More sharing options...
NaokoTe 37 Posted May 12, 2014 Share Posted May 12, 2014 Foruma hoşgeldin. Umarım çalışmalarının devamını görürüz :) Link to post Share on other sites More sharing options...
Adige 107 Posted May 12, 2014 Share Posted May 12, 2014 Aramıza hoş geldin dostum :) Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts