Yabus Posted May 29, 2014 Share Posted May 29, 2014 Sword Art Online II yeni sezonunun açılış parçası animenin resmi sitesinde bugün yayınlandı. 5 Temmuz'da yayına başlayacak olan serinin ilk açılış parçası önceki sezonun 2. açılış parçasını seslendiren Aoi Eir'den gelecek. İşte Bazılarımızın sabırsızlıkla beklediği yeni sezonun ilk açılış parçası "Ignite"den yayınlanan kesit Kaynak: ANN Pinar, Nayru, Mugiwara No Luffy and 1 other 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nayru Posted May 29, 2014 Share Posted May 29, 2014 Yani tamam güzel ama fazla klasik sanki (bilmiyorum çok mu acımasız bir yorum oldu).Gelince artısı eksisiyle iyice değerlendiririz. :D :D Paylaşım için teşekkürler Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaxell Posted May 29, 2014 Share Posted May 29, 2014 İşte buna haber derim be! :) Bu arada yorumlara lütfen Kirito Kız mı diye yazmayın gına geldi artık. Yalnız şarkı animedeki ortamı yaşatacak nitelikte sevdim bunu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mücahidem Şehide-i Cahide Posted May 29, 2014 Share Posted May 29, 2014 Yaa hemen çıkmasını istiom :14: hemen gelsin merakla bekliom :hell-yes-onion-head-emoticon: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barış Posted May 29, 2014 Share Posted May 29, 2014 bu sefer oyun fps amanın... ama yinede ben bunu eylüle kadar izlemem. eğer beklentileri karşılayamazsa izlemicem. swort art online bozulmadan kalsın istiyorum gözümde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trabzonlu8 Posted May 31, 2014 Share Posted May 31, 2014 Extra Editonunda kapanış şarkısı Aoi Eir'dendi sanırım. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rosseckx Posted May 31, 2014 Share Posted May 31, 2014 Araştırmalarım inşallah doğru çıkmaz! :( Kirito oyuna giriş yaparken oyun onun cinsiyetini yanlış anlar. Kirito kız olur. Ama mantıken kız olursa erkek biryerle bakabilir tövbest mantıken yani :s Fuuuu inşallah Fan Art'dır. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaxell Posted May 31, 2014 Share Posted May 31, 2014 Araştırmalarım inşallah doğru çıkmaz! :( Kirito oyuna giriş yaparken oyun onun cinsiyetini yanlış anlar. Kirito kız olur. Ama mantıken kız olursa erkek biryerle bakabilir tövbest mantıken yani :s Fuuuu inşallah Fan Art'dır. Onu Onlin3 arkadaşımız spoiler vererek açıklamıştı. Gun Gale Online Fc 'de yazıyor nasıl olduğu. (bulmaya üşendim. :) ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
free word Posted June 1, 2014 Share Posted June 1, 2014 şarkıyı beğenmeyen ben miyim zakten ppekte taraftarı değilim serinin :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jr K!Ra Posted June 1, 2014 Share Posted June 1, 2014 Bana göre de fps olması biraz sıkar diye düşünüyorum. Ama inşallah yanılıyorumdur :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts