duygu 2 Posted August 28, 2010 Share Posted August 28, 2010 KAİCHOU WA MAİD-SAMA! Tür:Okul , Komedi , Romantizm Alternatif İsimler: Maid-sama!, Okul Başkanı Bir Hizmetçi! Manga-ka: Hiro Fujiwara Bölüm Sayısı:26 Erkeklerden oluşan Seika lisesi karma eğitime başlamasına rağmen okulun büyük coğunlu hala erkeklerdir.Ve erkekler her türlü umursamaz ve haşarı tavırlarıyla kızları korkutmaktadır.Okul başkanı Ayuzawa Misaki(ilk kız başkan) babasının ailesini büyük bir borçla terk etmesi nedeniyle de erkelerden nefret etmektedir.Okulda her türlü sert tavırları , disipliniyle kızları korumak ve okulda yeni bir devrim yaratmak için çok çalışmaktadır.Aynı zamanda da ailesine yardımcı olabilmek için Maid (Hizmetçi) Cafe'de hizmetçi kıyafetleriyle çalışmaktadır.Bu öğrenilirse okulda alay konusu olacak ve bütün çabaları boşuna gidecektir.Bu nedenle Misaki bunu bir sır olarak saklar.Fakat okulun en popüler cocugu Usui Misaki'nin bu sırrını bir gün keşfeder.Bununla birlikte eğlenceli,şaşırtıcı olaylar başlar KARAKTERLER Ayuzawa Misaki Yüzde sekseni erkeklerden oluşan Seika Lisesi'nin ilk kız başkanı.Babası büyük bir borçla ailesini terk etmiştir. Hasta annesine ve kız kardeşine bakabilmek için Maid Cafe'de çalışır.Bu sırrının kimse tarafından ögrenilmesini istememektedir. Usui Takumi Okulun en populer cocugu.Her konuda oldukça yetenekli ve mükemmel birisi:).Okuldaki kızları reddedip üzmesi nedeniyle Misaki tarafıldan pek sevilmemektedir.Bir gün tesadüfen Misaki'nin Maid Cafe'de çalıştığını öğrenir ve bundan sonra her gün oraya gider Diğer Karakterler: Okulun belalı Üçlü Kafasızları: Sarashina-Shirokawa-Kurosak Maid cafe çalışanları ] Net idolü ve cafe şefinin yeğeni Aoi-chan İyi Seyirler Herkeze... Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Mystogan 8 Posted August 28, 2010 Share Posted August 28, 2010 Paylasım için teşekkürler Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
animehawk 0 Posted August 28, 2010 Share Posted August 28, 2010 Süper Olmuş Ellerinize Sağlık ;D Aldım Bunuda Listeye xD Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
duygu 2 Posted August 28, 2010 Author Share Posted August 28, 2010 :D.Begenmenize sevindim Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Ragnorak 6 Posted August 28, 2010 Share Posted August 28, 2010 Çok süper bi anime . Şahsen ben izlemeyen herkese öneriyorum bunu. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
TasteLess 6 Posted August 30, 2010 Share Posted August 30, 2010 2010'nun en olay animesi bu sanırım. Henüz ben bunu beğenmedim demeyen çıkmadı. bende takipçilerinden biriyim. Romantik komediden hoşlananların mutlaka izlemesi gereken bir anime olduğunu düşünüyorum. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
duygu 2 Posted August 31, 2010 Author Share Posted August 31, 2010 Özellikle bizim sitede sıralamada baya olaylı:D.(2. olması) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Mystogan 8 Posted August 31, 2010 Share Posted August 31, 2010 Genel olarak dünya genelınde top 50 de mevcut değil zaman gösterecektir. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
berenizm 1 Posted August 31, 2010 Share Posted August 31, 2010 Katılıyorum bu senenin olay animesi, en azından bizim Türkler arasında :D Fakat ne hikmettirki ben beğenmedim. Benim tarzıma hitap etmiyor ondan sanırım. Unutmadan Paylaşım için teşekkürler :) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
mehtappp 1 Posted June 23, 2011 Share Posted June 23, 2011 Favori animem.Konusu sıradan olabilir ancak karakterler ve olay örgüsü çok güzel işlenmiş.Her bölümde eğlence ve şamata eksik olmuyor.Kötü tarafı 2. sezonunun hala daha çıkmamış olması.Ve Usui'yi unutmamak gerek.İzledikten sonra ona aşık olmayacak kız nadirdir.:) Mutlaka izleyin derim.Pişman olmazsınız. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts