stingbull 20 Posted July 29, 2011 Share Posted July 29, 2011 Arkadaşlar bir konu açtım konu esasında şunları söylemek istiyorum...1.) Luffy sırf korsanlar kralı olsun diyemi herkes tarafından saygı görüp yardım ediliyor...2.) Dürüstlük,yardımseverlik,pesetmemezlik ve inancı olduğu için mi yardım ediliyor...3.) Babası dragon olduğundan ve gülüşünün Korsanlar Kralı gibi olduğu için mi yardım ediliyor...4.) Hepsimi yoksa :DKısacası Luffy ye herkesin bu kadar ölünüme koruyacak kadar sahip çıkmalarının nedeni nedir sizce??? Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
law 0 Posted July 29, 2011 Share Posted July 29, 2011 Luffy'nin kalbinin temiz olmasından mıdır nedir, tüm insanları etrafında toplamayı başarmaktadır. Çok sinirli bir adam olan Beyazsakal'ı bile etkilemeyi başarmıştır. Mihawk, bunun okyanustaki en tehlikeli güç olduğunu söylemiştir.kısca temiz kalpliligı ve sevecenliginden. drogonun oglu olmasıyla yada gülüşünun roger a benzemesiyle bi alakası yok. yazdıgın 2.ci şıktan dolayı anlayacagın :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
stingbull 20 Posted July 29, 2011 Author Share Posted July 29, 2011 kısca temiz kalpliligı ve sevecenliginden. drogonun oglu olmasıyla yada gülüşünun roger a benzemesiyle bi alakası yok. yazdıgın 2.ci şıktan dolayı anlayacagın :DJimbei Ace istedigi için yardım etti :) Hancock Aşık oduğu için yardım etti :) İvankov Dragonun oglu oldugu için yardım etti :) peki şimdi soyle :) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Yucky 22 Posted July 29, 2011 Share Posted July 29, 2011 Jimbei Ace istedigi için yardım etti :) Hancock Aşık oduğu için yardım etti :) İvankov Dragonun oglu oldugu için yardım etti :) peki şimdi soyle :DJimbei bildiğim kadarıyla savaş sonrasında Ace'in kardeşi olduğu için değil iyi kalpliliği yüzünden yardım ettiği söylüyor. Hancock ise adasındaki kızları korumasını ve kendini değilde başkasını düşünmesine aşık oluyor yani kapı yine iyi kalpliliğe çıkıyor. İvankovu tam hatırlamıyorum :) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
stingbull 20 Posted July 29, 2011 Author Share Posted July 29, 2011 Jimbei bildiğim kadarıyla savaş sonrasında Ace'in kardeşi olduğu için değil iyi kalpliliği yüzünden yardım ettiği söylüyor. Hancock ise adasındaki kızları korumasını ve kendini değilde başkasını düşünmesine aşık oluyor yani kapı yine iyi kalpliliğe çıkıyor. İvankovu tam hatırlamıyorum :DBak şimdi olmadı ama muhalefet ediyorsunuz hem sizin söyledikleriniz luffy i tanıdıktan sonra olan şeylerJimbei e hatırlarsanız Ace soyledi kardesimi koru diye hapisteyken daha Digeri Hancock dikkatinizi çekerim hancock luffy ile ilgilendi onu daha tanımadan aşık olarak :) İvankov bon chan ın istegiyle luffy i kurtardı sonra gitmesini istedi iyilesince fakat dragonun oglu oldugun ogrendiginde yardım etmeyi kabul etti Bölümleri lutfen dikkatli izliyelim :) Mesela Daha başka Trafalgar law sizce marineford dan neden luffy i alıp iyileştirdi ordamı onun iyiligine felanına filanına inanıyordu bence tesbitlerinizde çelişkiler var :) dikkat ederseniz anlarsınız marineford da yardım edenlerden biride savas sonuna dogru Crocadile Akainu nun elinden kurtardı neden kurtardı ??? akılda bir cok soru var aslında Bu kadar insan ne diye Luffy yardım etsinler amaç yada düşündükleri ne ??? Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
kurinkito 1 Posted July 31, 2011 Share Posted July 31, 2011 ana karakter o diye :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
stingbull 20 Posted August 1, 2011 Author Share Posted August 1, 2011 ana karakter o diye :Dİyi cevap ama boyle kalmamalı bu cvp :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
kurinkito 1 Posted August 1, 2011 Share Posted August 1, 2011 luffyle nami evlenir çocukları olur küçük luffy ana karakter olur :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
stingbull 20 Posted August 1, 2011 Author Share Posted August 1, 2011 luffyle nami evlenir çocukları olur küçük luffy ana karakter olur :Dla bu cvp nerden cıktı yanlıs yere yazmıs olmayasın :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
naruto17 0 Posted August 28, 2011 Share Posted August 28, 2011 kuş kadar beyni olmasına rağmen dövüşlerde amansız ve korkusuz olması gerektiğinde o kuş beynini kullanarak mucizeler yaratması herkesi kendine hasta edio(örn:hncock) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts