Jump to content

Önerilen İletiler

  • Yanıtlar 64
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Evet arkadaşlar bu hafta yeni çalışmalarla Anime Komedi güldürmeye devam ediyor. Ama çalışmalardan önce söyleyeceğim bazı şeyler var. Anime Komedi gerçekten anime severler tarafından sevilen takip edi

Hahah Bleach ve Uchiha kardeşler güzel olmuş eline sağlık :) Hele ki Grimmjow'un yorumu :D   Aizen Sousuke favorilere ekledi :D

Tesekkur ederim Ayhan. -_- (umarim ismini dogru yazmisimdir.)

  • 2 hafta sonra...

Evet arkadaşlar bu hafta yeni çalışmalarla Anime Komedi güldürmeye devam ediyor. Ama çalışmalardan önce söyleyeceğim bazı şeyler var. Anime Komedi gerçekten anime severler tarafından sevilen takip edilen bir çalışma oldu. Herkese bunun için teşekkür ediyorum. Ama artık çıtayı yükseltme vakti geldi diye düşünüyorum. Bundan sonra bomba gibi çalışmalar ve yeni bazı projeler var. Umarım bu projeler hayata geçer. Haftaya bazı hususi durumlardan dolayı Anime Komedi olmayabilir ama Haziran ayına damga vuracak hem haftalık kısa çalışmalar hemde daha önce bahsettiğim uzun one-shot çalışması yolda ayrıca Manga severler için ve çizmeyi sevenler için forumdan değerli bir arkadaşımla bir projemiz var. Kesin değil daha ama yönetimle irtibatlarımız olacak daha sonraki günlerde bunu siz anime ve manga severlerle paylaşacağız. Takipte kalın :)

 

Bu hafta "dört büyükler" diye tabir ettiğimiz animelerden paylaşımlar olacak.

Öncellikle One Piece ve Fairy Tail animelerinin amansız baş karakterleri Luffy ve Natsu ortak çalışması sizlerle olacak. Bu çalışmalar malesef çizim değil. Bu hafta yoğundum ve çizime çok vakit ayıramadım ama buna rağmen güzel oldu diye düşünüyorum birazda caps havasında çalışmalar oldu umarım beğenirsiniz :)

 

Daha sonra Naruto'nun ünlü Uchiha kardeşleri ninja dünyasından uzak bir dünyada sıradan abi kardeşler gibi yaşıyorlar. Ninja dünyasından uzak oldukları için aksiyon yok sanmayın :D söz konusu Uchiha kardeşlerse aksiyon hep vardır B)

 

Bu haftanın bomba çalışmalarından biri Bleach' ten geliyor :D Son zamanlarda ünlenen ve hemen hemen herkesin yapmaya başladığı bir olayı komediye çevirdik. :D Fikir ve boyama sevgili dostum Bedri(quincy)Burhan' a aittir. Bende bu güzel fikri elimden geldiğince çizmeye çalıştım. Fikri ve tüm yardımları için teşekkürler.

 

Son olarak geçen hafta başladığım AnimeciAşıklar (daha güzel bir isim bulma çalışmaları devam etmektedir) için çok güzel fikirlerim var bir kaç bölüm sürecek bir mini hikaye. Bu hikaye için bir çalışma hazırladım. Daha çok kapak tarzı birşey gelecek haftalarda bölümlerini yayınlamayı düşünüyorum.

Umarım beğenirsiniz...

 

Luffy & Natsu

 

ElMlRZ.png

 

4mOmGA.png

 

 

Uchiha Kardeşler

 

BXgoGp.png

 

1P0PEN.png

 

 

İchigo Bir Resim Paylaştı

 

59z9y5.png

 

6RGRDl.png

 

 

AnimeciAşıklar Kapak Çalışması

 

MY4YB9.png

 

 

 

Ahahaha ichigolu olan harika olmuş ya :D süpersin hepsini çok beğendim.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.