Jump to content

Game of Thrones Tartışma


Misafir Leffwn

Önerilen İletiler

Valeria kılıcının muhtemelen Ejderhacamı bileşeni var, White Walker'ları kesebiliyor. You know everything John Snow!

 

Neden olmasın. Valyria çeliği ejderha ateşi ile dövüldüğü için de akgezenlere etki ediyor olabilir. George R R Martin bir röportajında valyria çeliğinin dövülmesinde işin içine büyünün de karıştığını belirtmiş. Duvar da büyülü olduğu için akgezenlerin diğer tarafa geçmesini engelliyor, değil mi?

 

Ek olarak kitapta bu savaş bile yoktu. Yabanıllarla beraber dönüyordu Jon.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Yanıtlar 131
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Sezon 4 8 bölümde...Dizi kendi içinden birsürü spoiler verdi :D benim gibi spoiler yemiş veya kitabı okumuş olanlar anlamıştır... Bölüme gelirsek açıkası o kadar çok iyi adam harcandı ki ve büyük olas

Dikkat Spoiler!    

Posted Images

STANNIS SEN KIMIN ADAMISIN STANNIS! NAPTIN OLM SEN BIZ SENİ BÖYLE Mİ SEVDİK LAN! HANGİ YOLLARA DÜŞTÜN STANNIS YANLIŞSIN YANLIŞTASIN YANLIŞ TARAFTASIN!

 

Drogon'un gelceği biraz belliydi ama yine de süper sahneydi. kadın boşuna Mother of Dragons değil sonuçta :D diğer 2 ejderha nolcak acep.

 

 

Cidden sadece diziyi izleyip "yha jaime çk pasf kaldı çk skıcı bu szon bran yk mu .s.s.s.s." demek gülünç bir durum. Dediğim gibi, artık diziden en küçük bir beklentim yok.

 

 

kitabı okumayanların dizi hakkında fikir sahibi olması mı gülünç diziyi izleyip sıkıcı olduğunu iddia etmek mi gülünç bu sezonu izlerken Jaime'ye pasif kaldı demek mi gülünç Bran'i geçen sezon finalinde verip hype yaparken bu sezon tek sahne göstermediklerini söylemek mi gülünç? hayret.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Dany'e uyuz oluyorum artık. Ejderhaları başta kullansaydı böyle olmazdı. Koy bakalım arenada dövüşleri izlerken yanına 3 tane ejderhayı kimse isyan edebiliyor mu? Ah bende olacaktı o ejderhalar... Yok şunu yakmış yok bunu yemiş. Kurban olsun sana onlar :D Ayrıca herkesi bırakıp kaçtı ayıp ya, hiç mi diğerlerini düşünmez insan.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.