Jump to content

Mahouka Koukou no Rettousei Terminoloji ve mini-wiki/Tanıtım(2. Kez Güncellendi)


Önerilen İletiler

  • Yanıtlar 586
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Forumda tanıtım konusu açılmasına rağmen, favori serime bilgilendirme ve mini-wiki tarzı bir konu yapmak istedim. Animede atlanılan ve bu yüzden anlaşılmayan bazı yerler için atlanılan kısımları da ya

Uzun bir aradan sonra Volume 4 Chapter 10 ÇOK KISA Özeti(Masaki vs Tatsuya):   Gecikme için yeniden özür dilerim  :beg-onion-head-emoticon: bu chapter gerçekten uzundu ve maçla alakalı olmaya

18) 100 iletisini doldurmayan üye Anime Genel - Geyik,  Manga Genel - Geyik, Sohbet / Konu Dışı ve bu genel bölümlerin alt bölümlerine konu açamaz. Açarsa yetkililerin ihtarsız konuyu kapatma yetkisi

bi ben miyim bu tatsuyanın adının duyulmaması gerektiğini. orduyla bağlantısı tamamen gizli tutulmalı, herşeyi açığa çıktı diyelim material burst kesinlikle ve kesinlikle duyulmaması gereken bişey. 

Çıksın abi herşeyi ortaya tüm sırları tatsuya el üstünde tutunsun istiyorum :D Tüm dünya korksun ondan herkes önünde eğilsin ortalığın içine etsin tatsuya Kamiiisamaa diye bağırsınlar :D 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

bütün 10 master klana ve 28 numaralı ailelere  bildirildi bu evlilik ve miyukinin aile lideri olacağı. bu 28 aile içinde çocukları olanlar var liselerde. first high da erika var mesela yoshida var , bunlar sayesinde bütün okullara yayılacak saegusa jumonji masaki bunlar ilk öğrenenler zaten. 2 güne kalmaz bütün japonya yotsubanın snraki aile reisinin miyuki olduğunu ve tatsuyayı öğrenecek. tatsuya en çok miyukinin adının duyulmasını istemiyordu, yotsuba ile olan bağlantıları ortaya çıkar diye ne askeriye olan bağlantısını nede silver kimliği açığa çıksın istiyordu çünkü eğer araştırırlarsa yotsuba oldukları ortaya çıkacaktı. şimdi kendi elleriyle bu sırra açığa çıkardılar. bundan sonra diğer sırlar çokda önemli olmaz tatsuya için silver olduğunu kendi bile söyleyebilir yani millete. ama ben stratejik class büyücü kimliğinin açığa çıkmasını istemiyorum kesinlikle. köpeğini uyutmaz yoksa diğer ülkeler. GAA sürekli intikam almaya çalışır özellikle. 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

bütün 10 master klana ve 28 numaralı ailelere  bildirildi bu evlilik ve miyukinin aile lideri olacağı. bu 28 aile içinde çocukları olanlar var liselerde. first high da erika var mesela yoshida var , bunlar sayesinde bütün okullara yayılacak saegusa jumonji masaki bunlar ilk öğrenenler zaten. 2 güne kalmaz bütün japonca yotsubanın snraki aile reisinin miyuki olduğunu ve tatsuyayı öğrenecek. tatsuya en çok miyukinin adının duyulmasını istemiyordu, yotsuba ile olan bağlantıları ortaya çıkar diye ne askeriye olan bağlantısını nede silver kimliği açığa çıksın istemiyordu çünkü eğer araştırırlarsa yotsuba oldukları ortaya çıkacaktı. şimdi kendi elleriyle bu sırra açığa çıkardılar. bundan sonra diğer sırlar çokda önemli olmaz tatsuya için silver olduğunu kendi bile söyleyebilir yani millete. ama ben stratejik class büyücü kimliğinin açığa çıkmasını istemiyorum kesinlikle. köpeğini uyutmaz yoksa diğer ülkeler. GAA sürekli intikam almaya çalışır özellikle. 

Öğrenenlerin tavrı ne oldu peki ? Honoka zaten bayılmıştırda kesin :D arkadaş çevresi falan okul öğretmenler mayumi jumonji tabi birde masaki?

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

 daha tam okumadım ama  vol 16 duyuru yapılarak bitiyor. tepkiler vol 17 'e kaldı. şimdilik tek bildiğimiz ichijou klanı karşı çıkıyor diğer klanlar onaylayıp tebriklerini gönderiyorlar. masakinin babası onaylamıyor miyukiyi masakiye eş olarak düşünüyormuş. tepkileri bende çok merak ediyorum mayumi,honoka çok üzülecek kesin masaki de öyle.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

 daha tam okumadım ama  vol 16 duyuru yapılarak bitiyor. tepkiler vol 17 'e kaldı. şimdilik tek bildiğimiz ichijou klanı karşı çıkıyor diğer klanlar onaylayıp tebriklerini gönderiyorlar. masakinin babası onaylamıyor miyukiyi masakiye eş olarak düşünüyormuş. tepkileri bende çok merak ediyorum mayumi,honoka çok üzülecek kesin masaki de öyle.

Masaki umrumda değil ama

evlilik teklif ediyormuş zaten

duyunca sinirlendim baya miyukime belliydi duyguları olduğu ama bukadarı :@ 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Stratejik büyücü olduğu ortaya çıkmasın diğer sırları önemli değil dicem gözler üzerine çevrilicek çin bir aptallık yapıp miyukiyi kaçırmaya veya öldürmeye kalmaz tatsuya ile ikisini.Tatsuya dünya yüzeyinde koca bir delik yapar çin tarafında yada ay yüzeyine benzetir çin devletini :D ingilizcesi kalktı diyorlar zaten okuyamıyordu ingilizce bilmeyenler tam oldu kaldırdılar bundan sonra hikaye ne yöne dönücek bilmem ama bir kırılma anı olucak sanırım tatsuya için.(iyi yada kötüye doğru)

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

tatsuya miyukiye bişey olmasına müsaade etmez. eğer miyukiye birşey olursa tatsuya cidden dünyayı yakar bunu ordudan arkadaşları okuldan arkadaşları yotsuba ailesi hepsi biliyor. tatsuyadan daha fazla korumaya çalışırlar miyukiyi bu yüzden :D nerdeydi tam hatırlamıyorumda binbaşı kazama miyukiye bişey olmasından endişeleniyordu tatsuyanın yapacaklarından korktuğu için. yotsubanın lideri olduğu zaman kolay kolay kimse yaklaşamaz zaten miyukiye tatsuya yanında olmasa bile. istihparat toplamada baya üstünler tatsuyanın altı olacak bi tane sage zaten var teyzeside sage. ülkeye yabancı biri girmeden haberleri oluyor zaten. ben miyuki konusunda endişelenmiyorum. tek sıkıntı başka bi stratejik class büyücü ile saldırmaları olur herhalde.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Asıl soru stars ekstra kuvvetli birlikleriyle, kimlere saldıracak?
daha önce bütün japonya istilacılar tarafından saldırı altındayken kıllarını kıpırdatmadılar, tatsuya nükleer atıp bitirdi olayı.
şimdi ise stars'ın ikinci adamıda japonyaya gidiyor siriusla beraber.

ama vol16'nın son sayfasındaki vol17 preview'inde şu yazıyor "stars'ın ikinci adamı benjamin bilmem ne de seferber oldu, bunun sonuçları ağır olacak" gibisinden birşey yazıyor.
bu yüzden, stars'ın ya sadece japonyayı desteklemek için gittiğini sanıyorum yada hem desteklemek hemde tatsuyayı indirmek için iki hedefle gittiklerini sanıyorum. birinci yada iki türlü, her türlü bence bu ikinci major benjamin tatsuya'nın gücünü görünce decomposition olduğunu anlıcak ve strateji büyü olduğunu çözecek. tatsuya'nın yeni büyüsünden sonra hertürlü tatsuya vs stars bekliyorum. bence bu kaçınılmaz, kesinlikle olması gereken hak gibi birşey olmalı. hakkımızı isteriz :D.

şu an en çok vol17 ve 18'i bekliyorum. bu olaylar 18de de olabilir çünkü vol17 ve 18 in adları 10 klan toplantısı part1-part2.


edited: ayrıca tatsuya'nın material burst gücünün her türlü açığa çıkarılacağınıda düşünüyorum maya tarafından. çünkü bu maya'nın yegane isteği, planıda şu an aynen istediği yönede tıkır tıkır yürüyor. Klan toplantıları sırasında yotsubanın gücünü göstermek için Tatsuyanın stratejik büyücü olduğunu açıklayabilir. şok, bam, bam, bam. sonrada tatsuya vs stars olabilir. bilemiyorum bunların hepsi varsayım ama sonuç olarak herşeyi açıklanacak tatsuyanın bence artık. taurus kimliğide açığa çıkar tüm bunlardan sonra en önemsizi olur. çünkü vol16 da mitsugi tatsuyayla konuşurken, FLT'nin en büyük hissedarı yapma sözü vermesine rağmen başkanı yapamayacağını söylemişti, tatsuyanın isminin gölgelerde kalması için. ardında maya bombayı patlattı ve tatsuya yotsubadır dedi. ne gölge kaldı ne de gölgenin g'si  :D :D

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.