Jump to content

Varsa Şekliniz, Cosplay'e Bekleriz


AdminSlayer

Önerilen İletiler

Gençler iyi akşamlar. Aylardır konu açmıyordum bu arada.

 

Az önce arkadaşım aradı, İstanbul'da Torucon diye bir grup iki haftada bir toplanıyormuş, masada yazılı rpg oynuyorlarmış. Yılda bir defada cosplay partisi yapıyorlarmış ki fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla oldukça canlı bir topluluk. 

 

Asıl habere geliyorum, bu seneki cosplay 28-29 haziranda Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nde. İstanbul'da olan ve İstanbul'a gelebilecek olan herkesi toplayıp gitmek istiyorum. Arkadaşlarım falan da olacak orada. 

 

Bu etkinlik afişi

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=795247443832814&set=a.449658975058331.102822.204591009565130&type=1&theater

 

Bu da sayfaları

https://www.facebook.com/torucon

 

Bu da siteleri

http://www.torucon.org/

 

Hayır yanlış anlamayın, cosplaymiş, animeymiş, forumdaki arkadaşlarmış falan, umrumda değil. Amacım Zoro cosplayi yapıp ortalıkta dolaşmak  B)& B); B)& B);

 

Şaka bir yana, gidelim basalım orayı!!!

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Yanıtlar 98
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Gençler iyi akşamlar. Aylardır konu açmıyordum bu arada.   Az önce arkadaşım aradı, İstanbul'da Torucon diye bir grup iki haftada bir toplanıyormuş, masada yazılı rpg oynuyorlarmış. Yılda bir defada c

Bir kaç fotoğraf atayım :)  

Tam Ezgi'yle sanatsal bir yapıyla foto çekilecektik ki yine yalnız kalamadık. :D       Bleach grubu iyiydi ayooolll, biriyle çekilecekken hepsi toplaştı. Çok şekerdiler. :D Mayuri'yi bi ayr

  • Forum Admin

etkinliğin posterini ve sayfasını buradan paylaşayım o zaman ben de konusu açacaktım gerek kalmadı  :ph34r: iyi güzel hoş da biz İstanbul 'da olmayan gariban ne yapsın  <_< iyi gidin gidin eğlenin  -_- /> ama arkanızdan çok pis konuşurum haberiniz olsun  :D /> hele ki gidip de sonradan buraya paylaşımda bulunmayan olursa  :ph34r: />

 

1tjIuk4.jpg

 

 

facebook sayfası : https://www.facebook.com/torucon?fref=ts

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Zeynep ben iletimi düzenlemiştim sonradan ya :D Ankara'da da yapılıyor ama İstanbul kadar canlı olmaz sanırım. Toplanın gelin abi, ben Sakarya'dayım, İstanbul'a iş için sürekli gidiyorum zaten. İstanbul'da buluşur geçeriz oraya.

 

Fotoğraflarımızı da boy boy atarız buraya :D

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

evet oluyor :rolleyes: sanırım geçen aydı ama gidilemedi  <_< yanında zıpırlık yapacak kimse olmayınca öyle uzaktan uzaktan bakıldı  -_- bide üşenildi  :D

Tüh ya :/ Benim haberim olsa giderdim kesinlikle. (Arkadan bir ses "Ertuğrul ders çalış üniversite sınavına ben mi giricem".)

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Forum Admin

Zeynep ben iletimi düzenlemiştim sonradan ya :D Ankara'da da yapılıyor ama İstanbul kadar canlı olmaz sanırım. Toplanın gelin abi, ben Sakarya'dayım, İstanbul'a iş için sürekli gidiyorum zaten. istanbul'da buluşur geçeriz oraya.

:D ben yazarken sen düzenlemişsin  :P

 

Tüh ya :/ Benim haberim olsa giderdim kesinlikle. (Arkadan bir ses "Ertuğrul ders çalış üniversite sınavına ben mi giricem".)

aslında sen aklıma gelin hatta bir kaç kişi daha ilk buluşmayı yapsak mı diye geçmedi değil aklımdan :ph34r: ama harbi üşendim yaaa  <_<

 

bazı planlarım var tamda o tarihe denk geliyor  <_< hep böyle olur zaten :angry: boş boş otur aksiyon yok plan yap ortaya katılamayacağım güzellikler çıksın  :unsure:

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Valla benim samimi olduğum ve animeci bi arkadaşım yok :/ Olsaydı Samet'in Zoro kıyafetini görmek  için gitmek isterdim :D ve tabi ki ürün almak için..

 

Hatta Zeynep abla seni kıskandırıyım birde .Bak bu üründe orada olacak :D

yok size resim  :D 

Düzenlenme: çilek reçeli tarafından
İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.