Jump to content

Legendary Musings of Professor Munakata


0nLin3

Önerilen İletiler

Ana karakter deyince aklınıza ne gelir? Liseye yeni başlamış, dağınık saçlı bir genç mi yoksa dönem ortasında transfer olan, güzel yabancı kız mı? Ama eminim ki orta yaşlarda, kel bir adamı hayal etmiyorsunuz.

 

the-legendary-musings-of-professor-munak

 

Munakata, bir üniversitenin antropoloji (Kültür bilimi) profesörüdür. Kendisi efsanelerin ve masalların gerçek tarihi olaylarla ilgilerini incelemektedir. Ona göre, tamamen hayal ürünü olduğu düşünülen hikayeler bile gerçek olaylara dayanmaktadır. Bu seri Profesör Munakata'nın hem efsanelerden hem de tarihi olaylardan bulduğu ip uçlarını takip ederken başından geçenleri anlatmaktadır.

 

95 Yılından kalma bu seri, yaygın türlerden sıkılmış ve yeni bir şeyler arayanlar için ideal. Hem genel kültürünüzü geliştiren hem de keyifli vakit geçirmenizi sağlayan bu seriyi mutlaka tavsiye ederim. Serinin türleri Tarihi, Gizem ve Seinen. Fakat altıncı bölümden sonra Fantastik kategorisine de uyduğunu düşünüyorum.

 

Ama benim için bu serinin en dikkat çeken yanı, ilk bölümün ilk sayfasında Türkiye olması. Profesör Munakata, bir efsanenin peşinden Boğazkale'deki Hitit harabelerinin oraya kadar gelmiş :D

 

the-legendary-musings-of-professor-munak

 

 

Edit: 1000'inci iletim orta yaşlı kel bir adam hakkında... :D

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.