Jump to content

Sailor Moon Crystal'den Tanıtım Videosu!!


Yabus

Önerilen İletiler

Pek çoğumuzun çocukluğundan hatırladığı Ay Savaşçısı'nın bu yaz Sailor Moon Crystal adıyla yayınlanacak olan yeni serisinin tanıtım videosu yayınlandı. Video ayrıca animenin açılış şarkısını da içeriyor.

 

 

5 Temmuzda yayınlanmaya başlayacak olan serinin açılış şarkısını Momoiro Clover Z seslendirirken şarkıyı besteleyen kişi ise Shingeki no Kyojin'in açılış şarkılarından tanıdığımız Linked Horizon'dan Revo.

 

Ayrıca ilk serinin kapanış şarkısını besteleyen Akiko Kosaka yeni serinin, yine Momoiro Clover Z tarafından seslendirilen, kapanış şarkısı "Tsuki Niji" (Rainbow Moon) i besteleyecek.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Yanıtlar 22
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Pek çoğumuzun çocukluğundan hatırladığı Ay Savaşçısı'nın bu yaz Sailor Moon Crystal adıyla yayınlanacak olan yeni serisinin tanıtım videosu yayınlandı. Video ayrıca animenin açılış şarkısını da içeriy

Ve Sailor Moon yine güzel bir seriyle gelecek..O bizim animeyle tanısmamızın ilk aracısı..Güzel olacak..

eski çizim tarzını alarak şimdiki çizim teknolojisi ile yapmışlar ondan garip geliyor :D 

mangaya sadık olmaları iyide onca yıldan sonra yeni tiplerine alışmam zor olacak galiba outerlar nerde onlar seriyi daha cool yapıyordu onun dışında mamoru da iyidi en azından onu gösterseydiniz ben hiç usagi için izlememişimdir bu seriyi küçükken önce mamoru favorimdi sonra outerlar gelince ciddi ciddi izlemeye başlamıştım umarım uzun soluklu ve başarılı bir seri olur çok insan vardı yıllardır bunu bekleyen ben dahil.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.