Skadi Posted June 6, 2014 Share Posted June 6, 2014 Mart nüshasıyla yayın hayatını noktalayan Kodansha‘ya ait Kiss Plus dergisinin yerini alacak ve “ilk karşılaşmaların keyfi” temasıyla hareket edecek dergi Hatsu Kiss, K anime serisinin yeni manga adaptasyonunu okuyucularla buluşturacak. K‘nın yaratıcıları GoRa ve GoHands‘in aynı isimli romanından uyarlanacak yeni K mangası K―Lost Small World―, Misaki Yata ve Saruhiko Fushimi’nin tanışmaları ve yollarını ayırmaları arasındaki süreci konu edinecek. 13 Haziran’da yayımlanacak ilk Hatsu Kiss nüshasında yer alacak seriye, çizimleriyle Yoru Ōkita hayat verecek. Bu yeni manganın yanı sıra Kodansha, dergisi ARIA‘da ilk olarak K: Memory of Red mangasını Ktakipçilerine sunmuştu. Yui Koroe’ye ait K-Days of Blue- da aynı derginin hala yayımlanmakta olan mangaları arasında bulunuyor. K: Stray Dog Story, yine Kodansha’nın bir dergisi olan good! Afternoon’da 2012-2013 yılları arasında yerini almıştı. Ayrıca Squire Enix‘in Aylık G Fantasy dergisi, Rin Kimura’ya aitK:The First ve Jiro Suzuki’nin spin-offu Gakuen K mangalarına ev sahipliği yapıyor. Son olarak 2012′de yayınlanan K anime serisi ardından hayranları, bu temmuzda da K: Missing Kingsfilmine kavuşuyor. Kaynak:AnimeFantastica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
canseckiner Posted June 6, 2014 Share Posted June 6, 2014 Mikoto kadar karizma karakter görmedim umarım karizmasını korur :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
quincy Posted June 6, 2014 Share Posted June 6, 2014 Mikoto kadar karizma karakter görmedim umarım karizmasını korur :PSeiyuusu hayatta korur yani.Adamın öyle bi ses var ki.Sadece sesi bile yeter :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rindo Posted June 6, 2014 Share Posted June 6, 2014 Ya ben serinin devamı sanıyordum :( filmimiymiş Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filia Posted June 6, 2014 Share Posted June 6, 2014 Aslında önce 2. sezon yapmaya karar vermişlerdi ama daha sonra filme çevirdiler. Animenin esas sonunu göreceğiz.Beni esas heyecanlandıran Mikoto'yu tekrar görmek :embarrassed1-onion-head-emotico Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rindo Posted June 6, 2014 Share Posted June 6, 2014 (edited) Aslında önce 2. sezon yapmaya karar vermişlerdi ama daha sonra filme çevirdiler. Animenin esas sonunu göreceğiz.Beni esas heyecanlandıran Mikoto'yu tekrar görmek :embarrassed1-onion-head-emotico Mikato kesın ölmedi mi ya ben renksız kralı göreceğiz sanıyordum Edited June 17, 2014 by Papillon izlemeyenlere spoiler içerik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filia Posted June 6, 2014 Share Posted June 6, 2014 Ben de bilmiyorum ama fragmanlarında Mikoto vardı :3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rindo Posted June 6, 2014 Share Posted June 6, 2014 Ben de bilmiyorum ama fragmanlarında Mikoto vardı :3 Daha iyi mıkato reiz oda olur :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dionysos Posted June 6, 2014 Share Posted June 6, 2014 Hiç bir şey anlamadım ben şimdi ilk sezonun devamı niteliğinde mi yoksa manganın hepsini kapsayan bir film filan mı ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlucardHell Posted June 7, 2014 Share Posted June 7, 2014 her türlü izlerim çok iyi bir animeydi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts