Jump to content

Shingeki no Kyojin Filmleri Ne Zaman?


Skadi

Önerilen İletiler

Shingeki no Kyojin Filmleri için Tarih Belli Oldu

 

Daha önce yaptığımız haberde Shingeki no Kyojin (Attack on Titan) ile ilgili iki tane filmin çıkacağını belirtmiştik. Bessatsu Shonen Dergisi’nde yayınlanan duyuruya göre anime serisinin ilk 13 bölümünü kapsayacak olan ilk film Shingeki no Kyojin Zenpen: Guren no Yumiya 22 Kasım 2014 tarihinde Japonya’da sinemalarda gösterime girecek.

Gn71jv.jpg

14 ve 25. bölümler arasını kapsayacak olan ikinci film Shingeki no Kyojin Kōhen -Jiyū no Tsubasa için henüz kesin bir tarih verilmezken 2015 yılında gösterime gireceği belirtildi.  İlk filmin biletleri bu ay itibariyle satışa sunulacak.

Henüz Shingeki no Kyojin filmleri için resmi bir fragman olmasa da titanların bu reklam filmindekinebenzer bir teknolojiyle hazırlanmakta olduğunu biliyoruz.

Sizin filmden beklentileriniz ne düzeyde?

 

Kaynak:AnimeFantastica

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Daha nesi yapılacak acaba çok meraklıyım. Yapmadıkları bir şey kaldı mı merak ediyorum ama aklıma gelmiyor. Şimdi filmleri çıkınca iyice bi abartılıcak, korkuyorum artık bu Snk'nin hayran kitlesinden :D Anime ile bi sorunum yok ama bir animenin ne kadar iyi olursa olsun, bu kadar yüceltilmesine karşıyım.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

gantz , dragon ball animeleri ile filmlerini izleyenler  bilir.animelerin sinema filmine uyarlanmasının ne kadar kötü bir hata olduğunu. anca yüksek bütçeli ve bol görsel efekler olursa bir şeye benzer.

 

   shingeki no kyoji animesinin içeriği hakkında aklınıza takılan her soruya bir cevap bulabileceğiniz kendi teorilerimden oluşan çalışmalarım vardır.ilgilenler buyursun. http://forum.turkani...geki-no-kyojin/ buda mitolojik bir kurgu hikayesi. http://forum.turkani...geki-no-kyojin/

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.