Jump to content

Hybrid Child Tanıtım Videosu


Skadi

Önerilen İletiler

Hybrid Child Tanıtım Videosu Yayımlandı

 

6RBl2l.jpg

 

Junjou Romantica ve Sekai-ichi Hatsukoi’nin ardından Shungiku Nakamura’nın bir diğer shounen ai mangası Hybrid Child’ın animesinin çıkacağını duyurmuştuk. Animeye ait resmi internet sitesinde ilk Hybrid Child tanıtım videosu yayımlandı.

http://www.youtube.com/watch?v=r-GlG6K41M8

 

Konusunu, ne tamamen makine ne de tamamen insan olan ve ancak sevgi görürse büyüyebilen “Hybrid Child”lar ve sahipleri arasındaki derin duygusal bağdanalan animede olaylar, Shungiku Nakamura’nın diğer animeye uyarlanmış eserlerinde olduğu gibi üç farklı çift üzerinde dönüyor. Hybrid Child’ının ömrü tükenince sorumluluk sahibi olmanın önemini anlayan genç Kotaro, Hybrid Child’ı Yuzu sayesinde tekrar sevmeyi öğrenen kılıç ustası Seya ve kaybettiği aşkından ilham alarak ilk Hybrid Child’ı yaratan Kuroda serinin ana karakterleri olarak boy gösteriyor.

nPd57B.jpg

Yönetmen koltuğunda Michio Fukuda’nın oturduğu seride, karakter tasarımcısı olarak Madoka Magica ve Haikyuu!!’nun karakter tasarımlarında emeği geçen Takahiro Kishida çalışıyor. Senaristlik görevini ise Mushi-Shi ve Mangaka-san to Assistant-san to’da çalışmış Aki Itami üstleniyor.

 

Kaynak:AnimeFantastica

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Bi dakika anime serisi mi yoksa ova falan mı yapacaklar? Hayırladıgım kadarı ile bu manganın bu kadar fazla bölümü yoktu. Aklım karıştı.

Ayrıca animasyonlarının falan öteki serilerden daha iyi olacagı belliydi zaten.

Ama keşke Sekaiichi Hatsukoi'nin de devamı çıksa, şahsen daha iyi olurdu :D

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Ne insanlar nede robot ?

Pek bir şey beklemiyorum açıkçası. Yani insan değillerse pek bir duygu beklememek lazım. Sevgiyle büyüme olayı garip geldi gerçi.

Junjou Romantica ve Sekai-ichi Hatsukoi türlerinin en iyi 2 örneği bu yüzden inş. ben yanılırım güzel bir şey çıkar ortaya.

Teşekkürler.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.