Jump to content

Merhaba ben yeniyim :d

Share

Recommended Posts

Tekrar merhaba adım Onur Tosun, 21 yaşındayım İstanbul üniversitesinde öğrenciyim,İstanbulda oturuyorum. uzun süredir takipte olduğum siteye yeni kayıt oluyorum XD Japon kültür ve dilini öğrenme hevesim var japonca çalışıyorum daha yeni başladım :) merak ettiğiniz konuşmak istediğiniz konular olursa herhangi bi şekilde mesaj atabilirsiniz sohbetlere açığım :) bir de yardım almama gereken bir konu var, imzama koyabiliceğim resimleri nereden bulabilirim şu hareketli olanlardan bildiğiniz geniş bir kaynak varsa lütfen paylaşın :) ve burdaki herkezin oldğu gibi bende kendimce bir otaku'yum^^

• Replies 21
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

saolasın :D nick hikayesi şöyle; XD kullanmayı sevdiğim bir gülücük Portgas D. Ace te hayatıma yer etmiş karakterlerden birisi diyebilirim :D orjinal adı kullanmaya çalıştığımda daha önce alındı diye

Bu sıcak karşılama için herkese tek tek teşekkür ederim XD ;    Happy Mask Salesman, Hokage_Minato, Leffwn, sanzu,animestoxic, ♠Misaki♠, SivriSnake, BarbarosOruc, Yasin A.,Nones,  free word, Gizemlibi

teşekkür ederim. bu verdiğin 2 kaynağın sitelerine üye olmam gerekiyor sanırım doğrumu? 

Üye olmanızı tavsiye ederim tabii üye olmadan da gifleri kullanma imkanına sahipsiniz.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.