Jump to content

Merhaba Ben Neko


Neko-Chan

Önerilen İletiler

Merhaba arkadaşlar,Konunun isminden'de anlaşılıcağı kadariyla ben "Neko" yani "Selim".Öncelikle hepinizle iyi vakit geçirmek dileğiyle katıldım foruma daha öncedende siteyi takip ediyordum gerçi neyse kendimi anlatiyim.

 

Benim ismim : Selim can Topal 

Yaşım : 16

Yaşadığım yer : İstanbul/K.çekmece

 

Uzun zamandan beridir anime izliyorum fakat foruma üye olmayı hiç düşünmemiştim şu zamana kadar birde biraz çevirmenlikle uğraşiyorum işte dedim o şeyler arasında nasıl idare edicem ama anladımki çevirmeye başliyinca duramiyorum son diolog'a kadar gidip çeviriyorum,Bu yüzdende foruma katılmaya ve yeni Otaku arkadaşlar edinmeye karar verdim nede olsa çevirim bittiği zaman boş boş dolanmiyacaktım.Gerçi ilgilendiğim oyunlar var,Online olarak sayarsak İki : Şu "Attack on titan"'ın tiruble oyununa sardım bu aralar birde tabiki "League of legends" Var,Neyse yeter bukadar oyunlardan konuştuğumuz :D Hangi tarz animeleri seviyorum sorusuna gelince ben anime ayırt etmiyorum sadece beni bağliyacak ve böyle bir seferde 10-15 bölüm izlettircek birşey olması yeter :D Ve "Anime Music Video" Yani "Amv" İzlemeye bayılırım konuyu gören arkadaşların sevdiği "Amv" Varsa özelden atabilirler linkini bende onlara birkaçtane veririm :D Neyse Şimdilik bukadar forumda tekrar görüşmek üzere.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Yanıtlar 23
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Merhaba arkadaşlar,Konunun isminden'de anlaşılıcağı kadariyla ben "Neko" yani "Selim".Öncelikle hepinizle iyi vakit geçirmek dileğiyle katıldım foruma daha öncedende siteyi takip ediyordum gerçi neyse

Hoş geldin  :hi-onion-head-emoticon:

 

Hoşbuldum,Sağol :)

Öncelikle hoşgeldin. Keyifli forumlar geçirmen dileği ile. Bide imzanı ortalarsan daha güzel gözükebilir ^^ Ben kadir. Memnun oldum. Kalıcı olman dileği ile.

Hoşbuldum :D dediğin şeyi yapmaya çalışıcağım :D

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu kapalıdır, konuya cevap yazamazsınız.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.