Hokage_Minato 1332 Posted June 12, 2014 Share Posted June 12, 2014 Anime Adı : Natsu-iro Kiseki Anime Türü : Okul, Yaşamdan Kesitler Bölüm Sayısı : 12 / 12 Yapım Yılı : 2012 Çevirmenler : Pınar Düzenleme : Hokage_Minato Özet; Neşeli ve samimi Natsumi, hem sporda hem derslerinde başarılı Saki, Four Seasons grubunun hayranı Yuka ve müziği çok seven Rinko isimli dört dostun günleri hep aynı geçmektedir: Uyanır, okula gider ve birlikte vakit geçirirler. Fakat bir gün herşey değişir. TAÇE çevirisi 11. Bölüm'den itibaren mevcuttur. Klasör Linki This is the hidden content, please Sign In or Sign Up Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
vgrkaya 249 Posted June 12, 2014 Share Posted June 12, 2014 Anime Adı : Natsu-iro Kiseki Anime Türü : Okul Slice-of-Life Bölüm Sayısı : ( 11 / 12 ) Yapım Yılı : 2012 Çevirmenler : Pınar Düzenleme : Hokage_Minato Özet; Neşeli ve samimi Natsumi, hem sporda hem derslerinde başarılı Saki, Four Seasons grubunun hayranı Yuka ve müziği çok seven Rinko isimli dört dostun günleri hep aynı geçmektedir: Uyanır, okula gider ve birlikte vakit geçirirler. Fakat bir gün herşey değişir. Ellerinize sağlık, eren bu arada bu serinin izleme linklerinin orjinalleri elinde varmı acaba, arşive atabilmemiz için :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Hokage_Minato 1332 Posted June 12, 2014 Author Share Posted June 12, 2014 Ellerinize sağlık, eren bu arada bu serinin izleme linklerinin orjinalleri elinde varmı acaba, arşive atabilmemiz için :DHmm :( Sanırsam baştan çevirmek gerekebilir tüm :( Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
vgrkaya 249 Posted June 13, 2014 Share Posted June 13, 2014 Hmm :( Sanırsam baştan çevirmek gerekebilir tüm :(Animelit.com 10. bölüme kadar çevirmişti ama site kapandığından ve kimsede linkleri paylaşmadığından ortada linkler yok. Birilerinde orjinal videolar olur herhalde diye düşünüyorum. Birdaha baştan çevirmeye gerek yok bence. Bu arada arşivi büyütmeye devam ediyorum, eğer videolar zamanla silinipte elinde bazı serilerin bölümleri olmazsa, burda yardıma hazırım haberin olsun. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Hokage_Minato 1332 Posted June 13, 2014 Author Share Posted June 13, 2014 Animelit.com 10. bölüme kadar çevirmişti ama site kapandığından ve kimsede linkleri paylaşmadığından ortada linkler yok. Birilerinde orjinal videolar olur herhalde diye düşünüyorum. Birdaha baştan çevirmeye gerek yok bence. Bu arada arşivi büyütmeye devam ediyorum, eğer videolar zamanla silinipte elinde bazı serilerin bölümleri olmazsa, burda yardıma hazırım haberin olsun. :D Allah razı olsun aklımda tutacağım.Gerek olacağını pek sanmıyorum biz de arşivliyoruz :) Uploaderler ilgilenirler seriyle söylerim. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
vgrkaya 249 Posted June 13, 2014 Share Posted June 13, 2014 :D Allah razı olsun aklımda tutacağım.Gerek olacağını pek sanmıyorum biz de arşivliyoruz :) Uploaderler ilgilenirler seriyle söylerim.Ne demişler bir elin nesi var iki elin sesi var :D eğerki elinizde varsa harika olur doğrusu.Şu site kapanmaları sonucu linklerin silinmesi deli ediyor insanı :) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Hokage_Minato 1332 Posted June 28, 2014 Author Share Posted June 28, 2014 12. Bölüm Eklendi. Böylece bir serinin daha sonuna geldik. :D Çevirmen Pınar arkadaşımıza çok çok teşekkür ederim. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
vgrkaya 249 Posted June 29, 2014 Share Posted June 29, 2014 12. Bölüm Eklendi. Böylece bir serinin daha sonuna geldik. :D Çevirmen Pınar arkadaşımıza çok çok teşekkür ederim. Ellerinize sağlık, bu arada 1 bölüm ovasıda var onuda çevirecek misiniz? Birde ilk 10 bölümün yeniden yüklenmesinden bahsetmiştin Eren ona dair bir şeyler varmı Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
RinOsawa(Asu) 182 Posted January 12, 2016 Share Posted January 12, 2016 1. 2. Ve 3. Bölümler Silinmiş Tekrar Yükler Misiniz Siteye ... Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
RinOsawa(Asu) 182 Posted January 15, 2016 Share Posted January 15, 2016 Eğer Altyazıları Elinizde İse Onları Yollayabilme Şansınız Var Mı ?... Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts