Jump to content

Yamada-kun to 7-nin no Majo Animesi


Mileydi

Önerilen İletiler

  • Forum Admin

LQbPhfC.jpg

 

LIDEN FILMS, 2013 Ağustos’ta Kodansha’ya ait Shūkan Shōnen Magajin‘de okuyucuyla buluşan Yamada-kun to 7-nin no Majo mangasına ait ilk tanıtım videosunu yayınlamıştı. Tanıtım videosu, beraberinde hiçbir anime adaptasyonu haberi getirmemiş; ancak “Devam edecek.” şeklinde sonlanmıştı.

 

 

Yayınlanan videonun geçen perşembe günü bir milyon izleyiciye ulaşmasının ardından, manganın yaratıcısı Miki Yoshikawa ve Kodansha dergi editörleri mangaya ait ikinci tanıtım videosunu takipçilerine sundu. Yeni video mangadan birkaç karaktere yer verirken seriye ait anime projesini de müjdeledi.

 

 

Projenin resmi internet sayfasında animenin orijinal animasyon DVDsi (OAD) formatında olacağı açıklandı. Yapılan diğer açıklamalara göre Tomoki Takuno yönetmen, Fumuoki Usui ise yardımcı yönetmen olarak proje kadrosuna katılırken, Eriko Iida karakter tasarımcısı ve animasyon şefi olarak görev alacak. Yoka Tsuruoka’nın ses yönetmenliğini üstleneceği serinin seiyuu kadrosuna ilişkin bir açıklama yapılmadı; ancak karakterlerden Kentarou Tsubaki’yi seslendirecek isim için bir seçme olacağı duyuruldu. Anime ile ilgili daha fazla bilgiye Kodansha Shūkan Shōnen Magajin’in 16 Temmuz 2014 tarihli 33. nüshasıyla ulaşılabilecek.

 

tbhVxkS.jpg

 

Son olarak mangayı okumayanlar için, Yamada-kun to 7-nin no Majo’da hikaye okuduğu lisenin problem çocuğu ünvanını kazanmış Yamada Ryuu’nun okulun hem güzel hem de başarılı öğrencisi Urara Shiraishi ile çarpışması ve uyandığında kendini onun vücudunda bulmasıyla başlıyor. İkilinin nasıl vücut değiştirdiklerine dair sırrı çözmesi, okul sınırlarında dönen birçok yeni sırrı da beraberinde getiriyor.

 

Kaynak:  http://www.animefantastica.com/yamada-kun-to-7-nin-no-majo-animesi 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Forum Admin

Mangasını takip ediyordum. Harika bir seri olacak :P

ben de mangasını takip ediyordum ama zırp pırt yer değiştirmelerinden gına geldiği için askıya almıştım  <_< bakalım animesi nasıl olacak ama mangasını okuduğum bir serinin animesinden zevk almama gibi bir sorunum var  :blink:

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.