Jump to content

Efsane Astro Boy Reboot ile Dönüyor


Mileydi

Önerilen İletiler

  • Forum Admin

Astro Boy Reboot Yapılıyor

 

J83btnV.jpg

 

Bu yıl 9-14 Haziran tarihleri arasında gerçekleşen Annecy Uluslararası Animasyon Film Festivali’nden gelen haberlere göre  Shibuya Productions (Monako), Tezuka Productions (Japonya) ve Caribara Animation (Fransa) birleşerek yeni bir Astro Boy animesi için kolları sıvadı.

 

WGJaZHa.jpg

 

Seriye ait tanıtım videosunun bu eylül ayında yayınlanacağını ifade eden Shibuya Production’ın kurucusu Cedric Biscay, Tezuka Production’ın Astro Boy’un fikri mülkiyet haklarını elinde tutması sayesinde orijinal eser üzerinde değişiklik yapma hakları bulunduğunu açıkladı.

26 bölümden oluşacak Astro Boy Reboot’un hedef kitlesi, seriyi daha önce duymamış 8-12 yaş arasındaki yeni jenerasyon çocuklar olacak. Serinin yapımında 2D’nin yanında 3D ve CG animasyon elementlerine de yer verilecek.

 

yzM5SgT.jpg

 

Modern animenin öncülerinden kabul edilen Astro Boy’un 1963 yılında Japonya'daki çıkışının ardından, Amerika Birleşik Devletleri dahil pek çok ülkede büyük başarı yakalayan serinin yeniden yapımı 1980′de ortaya koyulmuştu. Ayrıca ekranlara dönüşünü 52 bölümlük bir televizyon serisi şeklinde 2003′te yapan Astro Boy’un, Amerikan yapımı animasyon filmi 2009 yılında hayranlarıyla buluşmuştu.

 

 

Kaynak : AnimeFantastica

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.