rezalet 0 Posted July 31, 2011 Share Posted July 31, 2011 Umarım japondur, hiçbirşey anlamadım ama saçmalığını izlerken gülmesi güzel oluyor :D ponpon hayatın anlamı.. (benim yaptığım gibi izledikten sonra paylaşanın kulaklarını çınlatmayın) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest C-noN20 Posted August 1, 2011 Share Posted August 1, 2011 Japonca olduğu garanti. Benden tastik aldı. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest ShadowWolf Posted August 23, 2011 Share Posted August 23, 2011 Arkada dans eden kadın hayatıma anlam karttı gerçekten Fakat dikkatlice baktım da arkadaki kadınlar şişman değiller giysi öyle gösteriyor herhalde ◕__◕" Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
lunarhuman 6 Posted August 23, 2011 Share Posted August 23, 2011 Belki de çocuk kanalında yayınlanmıştır da böle kızı niye çocuk kanalında harcasınlarki ;) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest ShadowWolf Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 Belki de çocuk kanalında yayınlanmıştır da böle kızı niye çocuk kanalında harcasınlarki :DÇocuk kanalı mı? Güzel cevap valla 0:35'e bir bak çocuklar böyle dans etse neler olur bir düşünsene xDJaponya'da lolicon oranı bir anda tavan yapar valla xDD Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
lunarhuman 6 Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 Çocuk kanalı mı? Güzel cevap valla 0:35'e bir bak çocuklar böyle dans etse neler olur bir düşünsene xDJaponya'da lolicon oranı bir anda tavan yapar valla xDDalemsin hocam yaa düşündüğün şeye bak :)bir winxin etek boyunun bir barbienin prens prens diye tutturmasının yanında bu dans masum kalır.hem çocuk yaşta yaparlarsa danstaki mağlum yer küçük olduğundan bir problem olmaz bence :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest ShadowWolf Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 alemsin hocam yaa düşündüğün şeye bak :)bir winxin etek boyunun bir barbienin prens prens diye tutturmasının yanında bu dans masum kalır.hem çocuk yaşta yaparlarsa danstaki mağlum yer küçük olduğundan bir problem olmaz bence :DHaklısın hem de çok haklısın televizyonda Futari Ecchi gibi programlar yayınlanan bir ülkeden bahsediyoruz burada xD Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
lunarhuman 6 Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 Haklısın hem de çok haklısın televizyonda Futari Ecchi gibi programlar yayınlanan bir ülkeden bahsediyoruz burada xD :D :) :o :o :o :ohangi kanaldaydı ve saar kaçta tv izlememde ben haberim yokhttp-~~-//www.youtube.com/watch?v=ajU6JE_oVXI o maymunun ben olduğumu düşünürsek düşün ne kadar merak ettim nerede nezaman yayınlandığını :) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest ShadowWolf Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 :) :o :o :o :o :ohangi kanaldaydı ve saar kaçta tv izlememde ben haberim yokhttp-~~-//www.youtube.com/watch?v=ajU6JE_oVXI o maymunun ben olduğumu düşünürsek düşün ne kadar merak ettim nerede nezaman yayınlandığını :)Türkiyede yayınlanmıyor Japonyadan bahsediyordum özür dilerim boşu boşuna umutlandırdım :D Ama merak etme ben sana bir site atarım özelden hemen geçer üzgünlüğün 8)Her girdiğim konunun içine ediyorum ya, rezaler@ özür dilerim senden de Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
intheblaze 6 Posted October 6, 2011 Share Posted October 6, 2011 Böyle saçma klipleri türklerde görmeye alışkın olduğumdan şaşırdım :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts