Jump to content

Re:Hamatora Tanıtım Videosu


Yabus

Önerilen İletiler

2014 Kış sezonunun en çok beğenilen animelerinden Hamatora The Animation'ın 8 Temmuz'da yayına başlayacak olan devam serisi Re:Hamatora için tanıtım videosu yayınlandı.

DİKKAT: İlk seriyi izlemeyenler için spoiler içerebilir!!

 

 

 

Hamatora The Animation'  bu güzel anime yapısının en dikkat çeken özelliği manga yazarın 'Yukino Kitajima' günlük yaşam tarzını süper güçler olarak adlandırması ve sıradan bir ritmle bizlere hoş bir görsel sunmaktadır. Fakat diğer taraftan TV bölümünde mangadan farklı ilerlemesine sebep veren 'Tōka Machida' unutmamak gerek. İlk seri 12 bölümden oluşmaktadır. Fakat ilk sezon çok hızlı gelişen durumlara şikayet eden izleyici 2 sezonda çok daha farklı olacağı teminatını veriyor 'Toka'   :)

 

 

Diğer bir not olarak ise bu güzel animenin  17 Temmuzda 'Nintendo 3DS' platformunda muhteşem görsellikte ki oyunun çıkacağıdır.

 hamatora-look-at-smoking-world-353207.7.

 

2 sezonda yönetmen yine aynı olacaktır. 'Seiji Kishi' farklı bir görsel kullanacağını iddia etmişti. Kısa fragmanda az çok görselde fark edilmektedir. :   :):)

 
 
Verdiği bilgiler için Ferhat "Shadowanng" Kızılkaya'ya teşekkürler :)
İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

süper güçler olan bir seri kısaca süpergüçler doğaüstü kategorisinede giriyor neyse seriyi yarıda bırakmıştım adamımız öldü gözükse bile bir şekilde geri döner birçok seride ölüpde dönen karakter ver özellikle böyle güç temalı dizide kız ana karakter olursa fazla yer almaz diye düşünüyorum heycanlandırmak için birşey yapmıştır ve düşündüğüm nice biryerden çıkcaktır ölü gösterilip yaşıyorda olabilir, ve nice durumu wiki'de bilinmiyor yazılmış umarım ölmemiştir.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Mangası var ama olaylardan önce geçiyor. Elimizden birşey gelmez.

Ayrıca Nice'ın öldügüne inanmıyorum. Yoksa karakter tasarımı falan yapıp yayınlamazlardı.

Olaylar bittikden birkaç ay sonrasını anlatacak herhalde. Daha çok Hajime görecegiz anlaşılan.

 Yeni bir karakter geliyor dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama Art ile konuşan da o. Nice'ı göremedim ama Art'ı gördüm o bana yeter :D

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.