AYKa 8 Posted June 24, 2014 Share Posted June 24, 2014 selam ben forumda yeniyim umarım iyi anlaşırız :D kendimi tanıtıyım 14 yaşındayım ( forumun geneline göre baya küçüğüm galiba herkes 23-24 yaşlarında falan -_- ) anime izlemeye bayılıyorum. ama bu kış pek izleyemedim çünkü ben de TEOG mağdurlarındanım :D sanırım biraz inek gibi göründüm. hayır inek değilim sadece derslerime önem veriyorum ayrıca çevreme göre baya sosyalimdir. bir kere keman çalıyorum, şarkı söylüyorum, ve wattpad'de kitap yazıyorum :D şu an 3 kitabım var yazdığım linkleri atıyorum bakabilirsinizz :D http://www.wattpad.com/story/15596192-cross-akademisi http://www.wattpad.com/story/15940885-g%C3%BCnl%C3%BCk-sayfalari http://www.wattpad.com/story/17352601-alt%C4%B1n-tel en sevdiğim animeler : Vampire knight kaichou wa maid sama Another mahouka koukou no rettosei ddaha bir sürü anime izledim ama aklıma şu an bunlar geliyo :D bir de hayao miyazaki nin animelerine bayılıyorum :D hepsini izledim şu na kadar en çok howl's moving castle'ı beğendim :D :wub: :wub: :wub: animestoxic and aloneordead 2 Link to post Share on other sites More sharing options...
animestoxic 20 Posted June 24, 2014 Share Posted June 24, 2014 hoşgeldin foruma :hi-onion-head-emoticon: yaş konusunu kafana takma eglenmene bak bende 17 yaşındayım mesela ^_^ AYKa 1 Link to post Share on other sites More sharing options...
aloneordead 31 Posted June 24, 2014 Share Posted June 24, 2014 hoşgeldin foruma ben de senin gibi yeni katıldım sayılır yaşı kafana takma ama benim gördüğüm kadarı ile forumun yaş ortalaması 15-17 galiba :ph34r: (ben de 23 yaşındayım faydasını görmedim yani :D ) onun haricinde ineklik kavramına karşıyım eğer işin ders çalışmaksa ders çalışacaksın tabi ki (çaktırma ben de sınıf birincisiyim üni de onun iiçin diyorum :D ) şu kitap yazma sitesini ilk defa gördüm ya iyi oldu benim de bir kaç tane orjinal hikayem var onları eklerim oraya ya birazdan senin kitapları okur yorum yaparım :D sonuçta 4-5 senedir yazıyorum az biraz bilgim var :D hadi bakalım umarım iyi vakit geçirirsin AYKa 1 Link to post Share on other sites More sharing options...
Cold Dewil 722 Posted June 24, 2014 Share Posted June 24, 2014 Selam Genç ^_^ Hoşgeldin Foruma... PS: Kitap çalışmalarını FF. bölümüne koyup forumla paylaşabilirsin.Güzel çalışmalar bekliyoruz senden ^_^ AYKa 1 Link to post Share on other sites More sharing options...
AYKa 8 Posted June 24, 2014 Author Share Posted June 24, 2014 hoşgeldin foruma :hi-onion-head-emoticon: yaş konusunu kafana takma eglenmene bak bende 17 yaşındayım mesela ^_^teşekkürler :D ^_^ Link to post Share on other sites More sharing options...
AYKa 8 Posted June 24, 2014 Author Share Posted June 24, 2014 hoşgeldin foruma ben de senin gibi yeni katıldım sayılır yaşı kafana takma ama benim gördüğüm kadarı ile forumun yaş ortalaması 15-17 galiba :ph34r: (ben de 23 yaşındayım faydasını görmedim yani :D ) onun haricinde ineklik kavramına karşıyım eğer işin ders çalışmaksa ders çalışacaksın tabi ki (çaktırma ben de sınıf birincisiyim üni de onun iiçin diyorum :D ) şu kitap yazma sitesini ilk defa gördüm ya iyi oldu benim de bir kaç tane orjinal hikayem var onları eklerim oraya ya birazdan senin kitapları okur yorum yaparım :D sonuçta 4-5 senedir yazıyorum az biraz bilgim var :D hadi bakalım umarım iyi vakit geçirirsinteşekkürler umarım sen de iyi vakit geçirirsin. içim rahatladı(yaş konusunda :D) ders konusunda başarılarının devamini dilerim ben sınıfta 5. filan oluyorum genelde :/ yazdığın kitapların linklerini sayfaya atarsan ben de takip ederim :D aloneordead 1 Link to post Share on other sites More sharing options...
Shiba Tatsuya 221 Posted June 24, 2014 Share Posted June 24, 2014 Hoş geldiniz, Mahouka konumuza bekleriz o zaman :) AYKa 1 Link to post Share on other sites More sharing options...
aloneordead 31 Posted June 24, 2014 Share Posted June 24, 2014 Hoş geldiniz, Mahouka konumuza bekleriz o zaman :)neymiş o konu ben de geleyim mi :D ben de gelsem ne olur yani :D Link to post Share on other sites More sharing options...
AYKa 8 Posted June 24, 2014 Author Share Posted June 24, 2014 Hoş geldiniz, Mahouka konumuza bekleriz o zaman :)gelirizz :D Link to post Share on other sites More sharing options...
Lacky 85 Posted June 24, 2014 Share Posted June 24, 2014 Hos geldin,ben de keman caliyorum ve sarki soyluyorum,seninle ortak yonlerimiz var :) Tekrardan hos geldin :) AYKa 1 Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts