Jump to content

Shingeki no Kyojin Anime Filminin Videosu


Skadi

Önerilen İletiler

Shingeki no Kyojin Anime Filminin Videosu Farklı Mı?

 

guren-no-yumiya.jpg

Shingeki no Kyojin’in ilk anime filmi olan Shingeki no Kyojin Zenpen: Guren no Yumiya (Attack on Titan Part I: Crimson Bow and Arrow) için ilk tanıtım videosu yayımlandı. Anime serisinin ilk 13 bölümünü özet olarak aktaracak filmin yayımlanan tanıtım videosunda yeni sahnelerin görüldüğünü söyleyemeyiz.

 

 

Anime filmleri, Japonya’da sinemalarda gösterime girmek üzere hazırlanıyor. İlk film 22 Kasım’da, anime serisinin 14-25. bölümlerinin özeti olacak Jiyuu no Tsubasa filmi de 2015′te gösterime girecek. Filmler anime serisinin özeti olacağından pek bir yenilik bekliyorsanız hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Öte yandan yine bir aksilik çıkmazsa gelecek yıl tamamlanması planlanan Shingeki no Kyojin live action filminin çekimleri Hashima Adası’nda gerçekleşiyor.

 

hashima.jpg

 

Kaynak:AnimeFantastica

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

aslın da  bu filmi çok kaliteli bir şekil de 3 boyutlu yapsalar tadından yenmez.

 

   ( shingeki no kyoji animesinin ilk 25 bölüm hakkında aklınıza takılan her soruya bir cevap bulabileceğiniz kendi teorilerimden oluşan çalışmalarım vardır.ilgilenler buyursun. http://forum.turkani...geki-no-kyojin/ buda mitolojik bir kurgu hikayesi. http://forum.turkani...geki-no-kyojin/ )

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.