Jump to content

Assassination Classroom Animesi Kesinleşti


Skadi

Önerilen İletiler

Assassination Classroom Animesi Geliyor

 

Uzun zamandır zaten kesin gözüyle baktığımız Weekly Shonen Jump’ın popüler serilerinden Assassination Classroom animesi sonunda resmi olarak duyuruldu. Assassination Classroom (Ansatsu Kyoushitsu) anime serisi 2015 yılında başlayacak. Anime serisinin dışında bir de Assassination Classroom live action hazırlanacağı duyuruldu. Anime serilerinin live action yapımları da son zamanlarda görüldüğü üzere iyice artmaya başladı.

assassination-classroom-anime.jpg

Mangaka Yuusei Matsui’nin shounen serisi kısa zamanda popüler bir seri olmayı başardı. Bununla birlikte Assasination Classroom, Japonya’da 2014′ün ilk yarısının en çok satan mangalar listesine girmeyi başardı. Geçtiğimiz yıl Jump Super Anime Tour 2013′te yarım saatlik etkinliğe özel bir anime hazırlanmasından bu yana anime serisi bekleniyordu. Serinin hayranlarının gözü aydın olsun.

 

Kaynak:AnimeFantastica

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

hakeden bir mangaydı bu mangayı çok severek okurum okula gitme hevesi uyandırıyor bu animedeki öğretmen bana ana karakteri hideyoshiye benziyor biraz ancak her karakter çıkıyor seride mangaya göre yandere tsundere kuudere dandere herşey var öğrenciler sağolsun öğretmenle dalga geçilmesi ve garipliklerde güzel seri tam tarihi belirlensin hazırlanırız :)

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.