Sudee 125 Posted June 25, 2014 Share Posted June 25, 2014 Nerdeyse 4-5 gündür hala yazacaktım bugüne kısmetmiş :lol: :lol:Adım Erva TEOG 'tan çıkan bir 99'luyum :P :P TEOG notum berbat o yüzden evde ne tür kıyametler kopacak hiçbir haberim yok :DEn sevdiğim anime diye birşey yok bende hepsi ayrıdır benim için :lol: Zaten Favori bayan karakterlerimi de görüsünüz bu kadar işte :lol: Link to post Share on other sites More sharing options...
fuyu 187 Posted June 25, 2014 Share Posted June 25, 2014 Hoş geldiin erva bende aslı :) Sudee 1 Link to post Share on other sites More sharing options...
Spratiox 9 Posted June 25, 2014 Share Posted June 25, 2014 Hoş geldin Sudee 1 Link to post Share on other sites More sharing options...
shadowanng 20 Posted June 25, 2014 Share Posted June 25, 2014 Nerdeyse 4-5 gündür hala yazacaktım bugüne kısmetmiş :lol: :lol:Adım Erva TEOG 'tan çıkan bir 99'luyum :P :P TEOG notum berbat o yüzden evde ne tür kıyametler kopacak hiçbir haberim yok :DEn sevdiğim anime diye birşey yok bende hepsi ayrıdır benim için :lol: Zaten Favori bayan karakterlerimi de görüsünüz bu kadar işte :lol: Merhaba Anime Sever :) Anime diyarına hoş geldin :) Fairy Taile var olan tutkun her şekilde belli oluyor :) Radyoda Fairy Tail Günlükleri adlı programlarımızı dinlemeni tavsiye ederim :) Anime Önerisi olarak Rainbow İzlemeni kesinlikle kesinlikle kesinlikle :) Sudee 1 Link to post Share on other sites More sharing options...
Papucumun Hayalleri 83 Posted June 25, 2014 Share Posted June 25, 2014 Merhaba Anime Sever :) Anime diyarına hoş geldin :) Fairy Taile var olan tutkun her şekilde belli oluyor :) Radyoda Fairy Tail Günlükleri adlı programlarımızı dinlemeni tavsiye ederim :) Anime Önerisi olarak Rainbow İzlemeni kesinlikle kesinlikle kesinlikle :) Yine Ferhat abi ve yine Rainbow .s aramıza hoş geldin Erva :) dersleri fazla takma aileler bir süre konuşuyor sonra olan olmuş deyip daha fazla baskı yapıyorlar ^^ free word and Sudee 2 Link to post Share on other sites More sharing options...
Sudee 125 Posted June 25, 2014 Author Share Posted June 25, 2014 Öncelikle Hoşbulduk :rolleyes: Merhaba Anime Sever :) Anime diyarına hoş geldin :) Fairy Taile var olan tutkun her şekilde belli oluyor :) Radyoda Fairy Tail Günlükleri adlı programlarımızı dinlemeni tavsiye ederim :) Anime Önerisi olarak Rainbow İzlemeni kesinlikle kesinlikle kesinlikle :) Ne zaman oluyor bu günlükler :D :D Merak ettim Rainbow ' u bundan önceki programında dinlemiştim listemde :lol: :lol: Link to post Share on other sites More sharing options...
AdminSlayer 389 Posted June 25, 2014 Share Posted June 25, 2014 Kaynatırdım burayı da havamda değilim :( Hoş geldin Erva. Adını sevdim ;) Sudee 1 Link to post Share on other sites More sharing options...
free word 403 Posted June 25, 2014 Share Posted June 25, 2014 YOOOOOO hoş geldin TEOG notu kaç canım benim SBS dönemi notlarımdan biri 276 mı neydi :D (352-276-381 ortalama 342 :) ) Sudee 1 Link to post Share on other sites More sharing options...
Sudee 125 Posted June 25, 2014 Author Share Posted June 25, 2014 Yine Ferhat abi ve yine Rainbow .s aramıza hoş geldin Erva :) dersleri fazla takma aileler bir süre konuşuyor sonra olan olmuş deyip daha fazla baskı yapıyorlar ^^ Fazla baskılılar ama takmıyorum zaten :PKaynatırdım burayı da havamda değilim :( Hoş geldin Erva. Adını sevdim ;) Adımı sevdiğim sevindim , hoşbulduk :D :DYOOOOOO hoş geldin TEOG notu kaç canım benim SBS dönemi notlarımdan biri 276 mı neydi :D (352-276-381 ortalama 342 :) )Sanırsam 360 tarzında :P :P Umarım bir lise tutururum :P :P Link to post Share on other sites More sharing options...
Nones 2452 Posted June 25, 2014 Share Posted June 25, 2014 Hoş geldiniz. Sudee 1 Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts