Jump to content

Kuwabatake

Önerilen İletiler

Keşke Ankara olsaydı. Liseden mezun olduğum günden beri (Yaklaşık bir hafta oluyor ayıptır söylemesi) Tömerdir, Türk Japon Vakfıdır aramadığım yer kalmadı. Ama hiçbiri şu an ders vermiyor. ve eylüle kadar da başlamam mümkün değil. O yüzden özel hoca arıyordum, ama lokasyon nedeniyle mümkün değil herhalde. Ama eğer üniversiteye istanbula gelirsem kesinlikle aklımda olacaksınız. 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İstanbul'un neresinde ki?

Ah keşke birde biraz boş zamanım olsaydı da ögrenme fırsatım olsaydı. Konuşur iken sorun yok bir şekilde kendim de rahat ögrenirim öteki dilleri ögrendigim gibi ama alfabeye gelince takılıyor insan japoncada.

Tabi daha 3. dilimi iyi derecede ilerletemedim böyle giderse bir dil daha zor ögrenirim. Üstüne benim için üniversite sınavı falan da var. Şanssızım tamamen... Liseden bir kurtulamadım gitti.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Üsküdar'da yaşıyorum. Hiragana ve Katakana bir iki haftada öğrenilebilecek şeyler ama Kanji çok uzun bir yol. Sabırlı ve gayretli olmak gerek. Üniversite sınavını atlattıktan sonra öğrenmenizi tavsiye ederim.

Üniverste sınavı bir geçsin kendimi dil ögrenmeye adayacağım. Tek başına ögrenebilecek kadar basit mi? Sadece ezbere falan mı dayanıyor? Öyle ise işim kolay olur :D Öteki türlü tek başıma ögrenmem zor olur ama zamanla her şey sonuçta, net konuşamam :D

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.