Jump to content

Mecha Naruto Animesi Hazırlanıyor


free word

Önerilen İletiler

Naruto Shippuuden: Ultimate Ninja Storm Revolution için özel formatta 1 saat uzunluğunda bir Mecha Naruto animesinin yapılmakta olduğu duyuruldu. Animeyi, Naruto Shippuuden anime serisinin ekibi hazırlayacak ve 11 Eylül’de yayınlanacak ancak pek sevinmeyin deriz çünkü eğer TV Tokyo sonradan programını değiştirmezse (ki değiştirmesi zor) bu anime, o tarihteki mevcut Naruto Shippuuden anime bölümünün yerine yayınlanacak ve o hafta yeni bölüm göremeyeceğiz.

fyfr6c.jpg

Mecha Naruto animesi ile birlikte, daha önce yıl sonuna kadar bir daha doldurma bölümler yayınlamayacaklarını söyleyen anime serisinin yönetmeni Hayato Date eleştiri oklarının yöneltildiği isim oldu. Yönetmen ise karakterin mangaka Masashi Kishimoto tarafından hazırlandığını ve projenin kendisinin bilgisi dahilinde olduğunu savunuyor. Bir kesim pek rahatsızlık duymazken, hayranların önemli bir bölümü animeye tepki göstermeye başladı bile.

Mecha Naruto’nun nasıl bir şey olduğunu görmek için tıklayınız.

kaynak :

http://www.animefantastica.com/mecha-naruto-animesi

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hahaha :D

Hiç hoşuma gitmedi. Naruto serisine yakıştı mı be :( Zaten haftalarda flashback üstüne flashback göreceğiz (Hashirama-Madara flashbackleri uzundu diye hatırlıyorum :C ) bir de "mecha" ??? Yeni oyundan beni soğutan ikinci etken zaten oydu bir de bir bölümü onun yüzünden izleyemeyeceğiz ha?

 

Kishimoto yalan söylüyo adama yazık olmasın diye :D

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.