Jump to content

Kuroshitsuji’nin İlk Uzun Videosu


Skadi

Önerilen İletiler

Açılış ve Kapanış Parçalarının da Yer Aldığı Video

 

zR8y34.jpg

Daha önce Kuroshitsuji serisinin 3. sezonu hakkında detaylarını duyurduğumuz Kuroshitsuji: Book of Circus’ın ilk uzun videosu yayınlandı. Merakla beklenilen animenin tanıtım videosunda serinin açılış parçası olan SID grubunun ENAMEL ve yine kapanış parçası olan j-rock grubu Disacode üyesi AKIRA’nın Aoki Tsuki Michite isimli şarkılarına yer verilmiş.

 

 

11 Temmuz’da izleyici ile buluşacak olan yeni sezonda isminden de anlaşılacağı üzere gizemli ancak bir o kadar da renkli bölümler bizi bekliyor. Bilhassa sevilen seiyuu Mamoru Miyano’nun da kadro yer alıyor olması önemli artılardan biri olarak düşünülebilir. Sizin yeni sezonla ilgili beklentileriniz neler?

 

Kaynak:AnimeFantastica

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Kuroshitsuji bu her şeyi ile güzel olacak yeni sezon :D Acayip sabırsızlandım, mangadan gördügüm ve animasyon olarak görmek istedigim bir sürü harika kısım var :D Umarım kısa bir sezon olmaz zaten mangası gittikçe kısalıyor :D

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Aylardır bunu bekliyorum aylardır !!! bu kadar erken mi çıkacaktı ? aman tanrım şu an ölebilirim sebastian gülümsüyordu yani gülüyorsa sorun olmamalı çizimlerde bir yumuşama sezdim ama yanılıyor muyum ? neyse asıl mesela o göz mühürleri yani içimden şöyle bir şey geçiyor ciel'i narutoya gönderelim içindekileri çıkaralım aslında güzel fikir ama yazar ne yaptı çok merak ediyorum 11'ine kadar bekleyemiyeceğim miyano abim varsa iş daha güzelleşecek işin güzel tarafı çoğu sahne tumblr'da da vardı yabancılık çekmedim ama heyecandan her an kalp krizi geçirebilirim sevgili çevirmen abilerim-ablalarım size yalvarıyorum çabucak çevirin saygılar iyi günler :)

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.