Jump to content

Ao Haru Ride Animesinin Yeni Reklamı


Skadi

Önerilen İletiler

Ao Haru Ride Animesinin 1 Dakikalık Yeni Reklamı

Popüler shoujo manga Ao Haru Ride’ın anime uyarlaması sonunda 7 Temmuz’da başlayacak. Bu hafta Japon televizyonlarında serinin bir dakikalık bir reklamı yayınlanmaya başladı. Reklamda da çalan şarkı, açılış parçası olacak olan “Sekai wa Koi ni Ochiteiru”. Parça Chico ve HoneyWorks’e ait.

7m9G9m.jpg

Ao Haru Ride mangası 2011 yılında yayımlanmaya başladı ve o zamandan beri popülerliğini koruyor. Manga alanındaki birçok profesyonel tarafından en iyi 20 shoujo arasında görülmekte ve Sakisaka Io’nun bir diğer mangası Strobe Edge’in de Kuzey Amerika’da Viz tarafından basımı gerçekleştiriliyor.

Kısaca hikayesine değinirsek ana karakterlerimiz Futaba ve Kou’nun geçmiş günleriyle başlıyor. Kou, Futaba’nın ilk aşkı ancak yanlış anlaşılmalar sebebiyle beraber olamıyorlar ve kopuyorlar. Yeni bir başlangıç hayaliyle liseye başlayan Futaba’yı bir sürpriz beklemektedir, ilk aşkıyla burada tekrar karşılaşır ancak Kou bambaşka bir insan olmuş gibidir. Davranışları, görünüşü hatta adı bile değişmiştir. Bu noktadan itibaren Futaba ve Kou’nun hikayelerini anlatıyor manga. Umarız animesi de manga severleri tatmin eder.

 

 

Kaynak:AnimeFantastica

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Yanıtlar 21
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Ao Haru Ride Animesinin 1 Dakikalık Yeni Reklamı Popüler shoujo manga Ao Haru Ride’ın anime uyarlaması sonunda 7 Temmuz’da başlayacak. Bu hafta Japon televizyonlarında serinin bir dakikalık bir rek

Gerçekten çok sevdiğim bir mangakanın bir mangasıydı. Uyarlamasını bekliyordum. Gerçekten çok güzel olacak. Tabii mangadaki çizimleri daha hoş olmuş gibi tanıtıma göre ama olsun. Meşhur Strobe Edge mangasının mangakasının yapımı. İkisinide çok sevmiştim. Üzgünüm ama kız birazcık saf ama şükürler olsun ki çok fazla değil bizi çıldırtanlar kadar. Çevirilmesini dört gözle bekliyorum. 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.