Nones 2448 Posted July 2, 2014 Share Posted July 2, 2014 Hoş bu animeyi bilmeyen var mıdır bilmiyorum ama spoiler içeren bir konudur. Lütfen göz önünde bulundurun. Adı: Sawako Kuronuma / Sadako D. Tarihi: 31 Aralık Yaş: 17 Kan Grubu: B Boy: 158 Kilo: 44 Görünüm: Düz siyah saçları soluk bir ten rengi vardır. Bu özelliği ve isim benzerliği "halka" filmindeki Sadako olarak ( ilkokuldan beri ) anılmasını sağlar. Ayrıca ismi Japonya'da "hayat dolu kız" anlamına gelmektedir. Kişilik: Utangaç bir yapısı vardır. Uzun zamandır Sadako olarak anıldığı için liseye kadar neredeyse hiç arkadaşı olmamıştır. Görüntüsünden dolayı herkes büyü yaptığını, sevmediklerini lanetlediğini, insanlara kötü şans getirdiğini düşünürler. Ve Sawako'dan tüm okul korkar. Oysaki Sawako'nun tek istediği arkadaş edinmektir. Tabiki okulun en yakışıklı ve güler yüzlü ismi olan Kazehaya'nın Sawako'yu farketmesiyle aslında Sawako'nunda hayatı zamanla değişir. Kuronuma önce Chizuru Yoshida ve Ayane Yano ile çok samimi arkadaş olurlar. Daha sonra Chizuru, Ayane, Kazehaya'nın yardımıyla sınıftaki herkesle Sawako kaynaşır. Ayrıca kendisi çok zekidir, naziktir, kibardır, düşüncelidir. Sevdiklerinin mutluluğu için çabalayan iyi bir kızdır. Ayrıca gerçekten gülümsediğinde herkesi etkileyen bir gülüşü vardır. Resimler: , Görüşüm: Bazen saflıkta sınır tanımasa da herkes kadar gönlümü çalan bir karakterdir. Utangaçlığı ve pes etmeyen yapısı kendisine hayran olduğum özellikleridir. Yapımcılar bence gerçek sevgi bir anime karakterinde nasıl iyi durur diye düşünmüşler ortaya Sawako çıkmış. İyiki de çıkmış. :) mako chan, ♥Lydia♥, Soranohikari and 1 other 4 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
calpazhan 24 Posted July 2, 2014 Share Posted July 2, 2014 Her zaman izlemek istedim ama bir türlü çizimlerine alışamadım :/ Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Soranohikari 140 Posted July 2, 2014 Share Posted July 2, 2014 Elinize sağlık :) Romantik türü pek sevmediğimden dolayı animeyi çok severek izlemedim ama karakter olarak Sawako yu severim cici kızdır :) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
♥Lydia♥ 66 Posted July 3, 2014 Share Posted July 3, 2014 çok sevdiyim büyük bi heyecanla izlediğim animelerden biridir :wub: izlemeyen arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim ^_^ Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts