Jump to content

Bugün Hangi Animeyi İzlediniz?


Dragon

Önerilen İletiler

One Piece ile Gintama izledim. Hergün 5 bölüm anime izleyen bi ben miyim?

 

One Piece

713: Cavendish ile Hakuba ilginç bir karakter olmuş. Bartolomeo karakteri sevdim tayfaya katılırsa sevinirim ama katılmazsa üzülmem de. Nico Robin'in hareketi hoşuma gitti. Luffy'nin savaşını yarım bıraktılar.

 

Gintama

195-199: Ketsuno Ana, şimdiye kadar sadece televizyonda görünen kişi animenin karakterlerinden biri oldu. ''Bu kimin abisi?'' dediklerinde çok benzedikleri için Itou Kamotarou'nun abisi sandım ama Ketsuno Ana'nınmış. Beğendim bu arc'ı başka bir anime havası katmış. Adamın g*tüne saldırdılar hep. Ondan da kötüsü Gintoki'nin t*şaklarını kullanarak savaştılar. Gedoumaru karakteri çok iyi umarım daha fazla görürüm.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Yanıtlar 4.7k
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Kimi ni todoke 6-7-8-9

Akame ga Kill! :p

Happy Sugar Life 

Posted Images

Yine Gintama izledim.

 

202,203: Çok iyi ya bölümlerdi gerçekten. Gintoki One Piece ile Dragon Ball'a gönderme olmuş. Kagura

büyümüş. Sadaharu kargocu olmuş. Otase ile Kondo evlenmiş. Kyuubei ile Katsura travesti olmuş. Yamazaki zorba Hijikata sümsük olmuş. Okita kral ya. Madao ünlü şarkıcı olmuş. Herkes siğilmiş Shinpachi bile. Gintoki'de bir şeyler olduğunu anlamıştım ortalıkta gözükmediği için.

 

204: Yılbaşı kartı ile Sevigililer günü çikolatası dağıtmak ile ilgili bölüm. Katsura'ya çok güldüm dışarıda beklemiş hep. Otase-san Sa-can Tsu-ki. Kagura'ya destek olmaları çok iyi ya!!

 

205: Yamazaki sonunda iyi yaptı o kadına güveniyle oynadı çocuğun. ANPANN!!! Kondo kadere karşı savaşıyor :D

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Bugün de Gintama izledim.

 

206: Tama tuvalete girdi Gin s*çarken birde buradan sonra ben devralıyım diyor. Gin bastı mafyayı geri aldı Catherine'inin parasını çok havalıydı.

 

''Rahat olun. Siz şeytan filan değilsiniz. Bir kadının hayallerini gerçekleştirmek için biriktirdiği parayı çalmak... Parayı çalabilmek için evlilik vaatiyle duygularıyla oynamak... Böyle şeyler yapmakla şeytan olunmaz. Size gerçek şeytan nasıl olur göstereceğim.''

 

Otose geldi Caterine'nin yanına rol yapıyor ''Ne güzel dükkanmış.'' filan ağladım ya!

 

207,208: Sa-chan'nın gözlükleri kırıldı Ginciğimde dayanamadı yardım etti etmesine de Sarutobi bu bırakmadı geçici gözlüğü. Suikastçı birliği Sa-chan'nın peşinde. Ginler onu korumak için Zenzou'nun evine getirirken ki hallerine koptum ninja taklidi yaparak yemek hazırlıyorlar. Sadaharu bu bölümde grupla birlikte geziyor keşke hep böyle olsa evde bırakıyorlar hep köpeği. İkinci bölüm daha komikti suikastçılara bak ya hepsi rahatsız.

 

''Üstlerine şunu söyle: Suikastçı Sa-chan'ı ortadan kaldırmak istiyorlarsa ellerindeki adamların hepsini göndersinler.''Gin havalı havalı konuştu sonra  tüm ninjalar geldi. ''S-sadece şaka yaptım, patron! Hadi ama yapma. Alt üstü bir şakaydı! Ufak bir katil şakası! Bu kadar ciddiye almana gerek yok! Tamam, tamam mutlu oldun mu şimdi? Beyler dağılabilirsiniz! Elinize sağlık! Karışıklıktan dolayı özür dileriz! Şey dinliyor musunuz? Bak gerçekten üzgünüm! Özür diledim ama!'' Nasıl kıvırtıyo ya :D

 

Sarutobi Sailor Moon gibi gözlüğüyle savaştı sonrada. ''Şu ibne Zenzou'nun evine bakın.'' Gözlük Işını fırlatır ve. ''Öyle parlak görünüyorki sanki yanıyor gibi.'' Zanzou ''Gerçekten yanıyor! Işın saçıyorsun! Ne yapıyorsun sen?'' Sarutobi ''Bu gözlük sizin hediyeniz olduğu için. Ne kadar müthiş!'' :D

 

Şu yeni opening ve endingdeki karakterleri merak etmeye başladım.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Bir kere daha Gintama izledim.

 

209: Bir olay yoktu bu bölümde ama sıkılmadan izlettirdi kendini. Takasugi gördük bol bol o iyi oldu. Bir sonraki Arc fena olacağa benziyor.

 

210: Geldi deli bir karakter saç rengi turuncu olacağına kırmızı olsaymış Kagura'yla karışıyor.

211: Hayda noldu lan öyle!!

212: Duygulandım!!

213: Vuhuu çok iyi ya tüm Kabukicho toplandı!!

214: Evet harika bir Arc bitti. Catherine çocuğu kurtarmaya geldi o tipi gören çocuk kapıyı tekrar kapadı. :D Otase'nin kocası adam gibi karaktermiş. Baba ile kızın buluşması çok iyiydi sevindim.

 

Hotarubi no Mori e'yi izleyeyim mi? Orada da Gin isimli Gintoki gibi gözüken bir karakter var.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.