Jump to content

En Son Bitirdiğiniz Anime?


Rojo*

Önerilen İletiler

  • Yanıtlar 2.3k
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

utanarak sölüyorum Junjou Romantica  böykkkkkkkkkkkkkkkkkk        =**= .Blushh

Baccano'yu bitirdim. Evet animede işlenen tüm kurguyu anladım fakat herkesin bu animede ne bulduğunu anlayamadım. Sıkıcıydı. Vasattı. Beğeni meselesi... Öyle her beğenilen animeyi izlemeyeceksin...

Noragamiden sonra Lovely Complexi bitirdim harika bir animeydi :)

Posted Images

Hanamonogatari.

Uzun aradan sonra Monogatari serilerine kaldığım yerden merhaba dedim. 

Spoiler

Kanbaru her ne kadar uzun saçlı, sevimli halleriyle görsel bir ziyafet sunsa da (Araragi sen bi zahmet uzatma saçını-_-) asıl etkilendiğim karakter, salaş tarzıyla, kendini anlatırken verdiği detaylarla (yalnız olmadığını, sıradan biri olmanın rahatlığını hissettirdiği için, başkalarının mutsuzluğunu dinlerken mutlu olmak, rahatlamak, güç kazanmak) beğenimi kazanan Numachi Rouka oldu. Bu yazar işi biliyor. Gerçekten orijinal bir karakterdi. Keşke daha fazla gözükse.

 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Dance With Devils 10/9 

Her şeyi çok güzeldi...Karakteri olsun konusu olsun hele ki çizimi olsun ama gel gelelim ki o müzikal sahneleri resmen kanser etti.Tek eksiği o...seri boyunca 2 aksiyon sahnesi yapamayıp şarkı söyletmişler.Bir de kızın saçına gıcık oldum nedense...azcık uzun olsaymış :booger-crazy-rabbit-emoticon:

 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

reLİFE  - 10/9

Yine bu yılın animelerinden.. Dikkat ettiğim son yıllarda animelerde çizimler kadar özgün oluşları ve izlerken yaşattığı gerçeklik hisleri bakımından önceki muadillerine nazaran ciddi bir gelişme var. reLİFE izlemeden önce; isminin ağırlığına bakarak yoğun bir macera, zamansal ve mekansal kurguyu geniş bir zemine yaymış, önce kafaları bir güzel karıştırıp sonra toparlayan tarzda bir anime çağrışımı yaptı bana. Ancak tam aksi yönde ilerleyerek şaşırttı biraz beni.  Konusunun özgün ve fantastikliğinin yanında oldukça sade karmaşıklıktan uzak, yormayan bi anlatımı var. ve İlginç bir şekilde sıkıcı değil. İzlemeye kesinlikle değer buluyorum bu yüzden

Animeyi benim için en ilginç yapan kısmı,  daha önce hiç bir film, dizi anime karakteri Kaizaki (animenin baş karakteri) kadar beni anlatmamıştı.. İLk bölümü izlerken kısa bir şok geçirmeme sebep oldu. 27 yaşında yüksek lisans yapmış (yapan), kendine göre doğru düzgün bi iş bulamamış, en son bi markette kasiyer olarak çalışmaya başlamış bi insan olarak ana karakterin bi adını Enes olarak değiştirmedikleri kalmıştı :woa-onion-head-emoticon: Tek bi farkla; hayatımın 3 ay önceki evresini anlatıyor yaşadıkları. Sonrası tahmin ediceğiniz gibi bende biraz farklı gelişiyor :sweating-onion-head-emoticon: Ama bu kadarı bile bana mucizevi bir tesadüf gibi geldi.  ve sonuç olarak bir şekilde beni şaşırtmaya yetti anime :DD Demek ki yanılmamışım şaşırtacağı konusunda :yesss-crazy-rabbit-emoticon:

10 üzerinden 9'u hakediyor bende.  İzleyin bence :yesss-crazy-rabbit-emoticon:

 

Not:Yorumum Spoiler içermiyor rahatça okuyabilirsiniz. :smoking2-onion-head-emoticon:

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.