Jump to content

Herkese Merhaba!


Xxceci

Önerilen İletiler

Merhaba arkadaşlar,uzun zamandır böyle bir paylaşımda bulunmak istiyordum,bugüne kısmetmiş :),şimdi burada kendimi daha farklı bir şekilde tanıtıcağım ki daha eğlenceli olsun hepimizin animelerdede farkettiği bilindik 'dere' tiplerinden de çıkaracağınız şekilde kendimi tanıtayım ^-^

 

Adım,Ecem

16 Yaşındayım Ve Genelde Yaş konularını açmayı herkesten çok severim :D

Farklı hobilerim vardır,otome oyunları için psp mağzasını alt üst etmek,internetten japonca karaoke yapmak,mangaları ingilizcem pekişsin diye inat ingilizce okumak gerçi bu hoşuma gidiyor :D,yeni çıkacak animeleri en hızlı bir şekilde izleyebilmek için sabaha kadar site araştırmak,ve cosplay takıntısı var,küçük figuranlar satın alıp duruyorum,hani şu fairy tail'deki lucy'nin anahtarlarının koleksiyonundan.

 

Neyse işte :D,gelelim nasıl bir kişiliğim var,hani genelde böyle sorulmaz tabi ama kısacası,

 

 

 

Ben tam bir Kuudere (öndeki -_-)

 

AZQQNv.gif

 

 

 

Ve Biraz Da Tsundure'lik var

 

 

DoVVN1.gif

 

 

 

NY66MN.gif

 

 

 

 

vYddOR.gif

 

 

 

Burdada 'Dere'tiplerinin bilindiklerinden görüyorsunuz 

 

Pv44D9.jpg

 

 

Kuudere:Pek konuşmayan,ve ilgisiz duran,fakat karşısındaki kız/erkek kişiyle samimi oldukça,gerçek halini gösteren,daha samimi ve içten davranan kişilik.

 

Tsundere:Sürekli tartışmacı,kendi fikirlerini okuyan,ve belkide kaba davranan fakat aslında içinde tam tersi olan,yumuşak kalpli tatlı ve hoş bir kişilik.

 

Yandere:Psikopat derecesinde,birinden eğer hoşlanıyorsa,onu kimse ile paylaşamayan,aşırı derecede seven fakat sınırını koyamayan bu nedenle öldürme derecesine kadar seven kişilik.

 

Dandere:Asosyal,sessiz,pek ortamı olmayan,fakat uygun bir arkadaş yada herhangi bir kişi ile sohbet ettiğinde,rahat davranan olduğudnan daha doğal ve olgun gözüken kişilik.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Yanıtlar 28
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Merhaba arkadaşlar,uzun zamandır böyle bir paylaşımda bulunmak istiyordum,bugüne kısmetmiş :),şimdi burada kendimi daha farklı bir şekilde tanıtıcağım ki daha eğlenceli olsun hepimizin animelerdede fa

Hoşgeldin Ecem, daha 16 yaşındasın kız, ingilizceyi ilkokulda mı öğrendin :P bende yandere tiplerden hoşlanıyorum

Hoş geldin demek lazım sanırsam :D ben Ayhan 17 yaşındayım ben :)

Ecemcim hoşgeldin, beni zaten tanıyorsun :D

Bu "Dere" tiplerini de sayende öğrenmiş oldum, kendime en yakın derede Kuudereyi seçtim :D

Şöyle bir düşündüm de 16 yaşında ben lise 3 ve 4 te ingilizce ders alayım diye dış ticaret bölümünü seçmiştim fakat ben lise 3e geçtiğimde dış ticarete ingilizce dersi koyulmamıştı :D Ee yani hal böyle olunca o yaşlarda benim ingilizcem translatelerden ibaretti, gerçi lisede verilen ingilizcenin de pek önemi yok ya, her yıl baştan geniş zaman, şimdiki zaman diye gidiyordu :D

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu kapalıdır, konuya cevap yazamazsınız.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.