Jump to content

Kuroko no Basuke’yi Bu Sene Beklemeyin


Skadi

Önerilen İletiler

Üçüncü Sezon İçin Tarih Açıklandı

 

Daha önce yaptığımız haberden de hatırladığınız gibi Kuroko no Basuke’ye üçüncü sezon geleceğini sizlerle paylaşmıştık. O zaman henüz belirli bir tarih belirlenmemişti. Weekly Shonen Jump, serinin üçüncü sezonunun 2015 yılında başlayacağını duyurdu. Ayrıca yeni sezon için bir festival düzenlenecek. Festivalde seriye özel eşyalar, yiyecek ve içecekler ve birçok farklı şey satılacak.

eyokRyd.jpg

Tam bir tarih henüz belli değil ancak ikinci sezonun mart ayında bittiği göz önüne alınırsa, üçüncü sezonun da ilkbahar animeleriyle beraber başlama olasılığı yüksek.

 

Kaynak:AnimeFantastica

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Filler konmasındansa animeyi bir iki sezon bekletmelerini tarcih ederim. Bleach için de öyle yapsalarda daha iyi olurdu. Naruto içinde filler yerine bir kaç sezon bekletseler daha iyi olur. Onun yerine beklenipte bir türlü yayınlanmayan seriler var. Filler yerine onları zevkle seyretmeyi tercih ederim ki fillerları artık direk geçiyorum hiç seyretmiyorum.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Manga çevrilmediğinden Rakuzan-Seirin maçını animede görürüz en azından diyordum bu kötü oldu. :/ Sonbaharda çıkacak deniyordu da ümitlenmiştim. Bazı animeler yeni sezon için bir yıl bekletirken bazıları birkaç ayda çıkıyor sonuçta. Neyse yapacak bir şey yok manganın çevrilmesini beklerim ben de . Olmadı kendim çeviririm. 2015'de görüşmek üzere.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.