Skadi 475 Posted July 6, 2014 Share Posted July 6, 2014 Suisei no Gargantia OVA Videosu Yayımlandı İzleyenlerin büyük bölümünün beğenisini kazanan Suisei no Gargantia anime serisine ait OVA’nın tanıtım videosu yayımlandı. Suisei no Gargantia: Meguru Kouro, Haruka adlı OVA, 2 bölümden oluşacak. Serinin sonundan 6 ay sonrasını işleyecek ve Reema adlı yeni bir karakterin de hikayeye dahil olacağı OVA’nın ilk bölümü 27 Eylül’de Japonya’daki 10 sinemada özel olarak gösterime girecekken, blu-ray olarak 21 Kasım’da piyasaya çıkacak. OVA’nın 2. bölümü ise 27 Mayıs 2015′te çıkacak. OVA’nın yeni karakteri Reema Kaynak:AnimeFantastica Link to post Share on other sites More sharing options...
RinOsawa(Asu) 182 Posted July 6, 2014 Share Posted July 6, 2014 Bilgi İçin Teşekkürler Fakat Reema Amy Çok Benziyor Saçı Teni Ve Gözleri Farklı Sadece Bilemiyorum Aslında İyi 1 Finalle Bitmişti Ova Serisini Sabırsızlıkla Bekliyorum... Link to post Share on other sites More sharing options...
extreme 197 Posted July 9, 2014 Share Posted July 9, 2014 2.sezon dendi önce sonra ovaya döndü sanırsam çok güzel bir animeydi keşke devamı gelseydi aslında konu sürdürülebilir durumdaydı bence çok şey çıkarılabilirdi hikayeden ovalar anca 1 sene sonra izleriz diye düşünüyorum Link to post Share on other sites More sharing options...
Phryne 226 Posted July 9, 2014 Share Posted July 9, 2014 Devamı gelseydi iyi olurdu ama OVA'sını da bekliyoruz. :) Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts