Swooger 0 Posted July 7, 2014 Share Posted July 7, 2014 Selam ben Emir, beni forum yerine daha çok chat'de göreniniz vardır. Neden olduğunu söylersem forum gibi ortamlara girdiğimde bırakmak zor oluyor!Her neyse bugün o tabumu yıkıp kayıt oldum foruma. Sanırım artık buraya da 1 saat gibi bir süre ayırabilirim artık. Bir çoğunuz beni tanımasa da ben birçoğunuzu tanıyorum, kendimi tanıtmak ve özetlemek istersem: Yeri gelince şakacı, yeri gelince ciddi biriyim. Hobilerim : Yüzmek, Manga koleksiyonu yapmak (Zaman ve Para olunca!) Figürler, Müzik, Oyun vb. Amacım : Yok! Bunların dışında Blog yazmayı seven birisiyim tasarım kodlama alanlarında yeteneğim vardır ve League of Legends ve Payday 2 aşırı derecede oynayan bilirim zamanımın yarısı neredeyse bu iki oyuna gidiyor. League Of Legends : Summoner 4 - Diamond 5Bunlar dışında her kümede olan smurf hesaplarımda bulunmaktadır, Plat,Gold,Silver ve Bronz gibi.Payday 2 : Steam id verirseniz eklerim Tanışma ve Kaynaşma dışında, yakında büyük bir sürpriz yapacağım. Genellikle erkeklerin ilgisini çekebilecek türden bir tane! :) Edit : Chat hesaplarım şu şekildedir -Etsote, IceBlue, Kelnes, Kelness ve Sovalita Tanıştığıma Sevindim! (>‿◠)✌ Link to post Share on other sites More sharing options...
LeornKayn 557 Posted July 7, 2014 Share Posted July 7, 2014 Hoşgeldin amigo-san Tr serverindeysen Lol'de forum tayfasına bekleriz... Link to post Share on other sites More sharing options...
Nayru 82 Posted July 7, 2014 Share Posted July 7, 2014 ou hoşgeldin ben seni chattan biliyorum ama sen beni bilmezsin...demek isterdim neyse :D :D steam: scream of silence eklersen arada wizard wars flan atarız ya da varsa space engineers... Link to post Share on other sites More sharing options...
Hokage_Minato 1297 Posted July 7, 2014 Share Posted July 7, 2014 Hoş geldin Link to post Share on other sites More sharing options...
Barış D. Baryshx 1762 Posted July 7, 2014 Share Posted July 7, 2014 Hoş geldin, raporunu okudum, umarım laf yetiştirmek veya tartışma ortamı yaratmak için üye olmamışsındır, geçmiş gitmiş olay çevirmenlerin kendi aralarındaki çekişmeler, ben olsam öyle bir konuyu direk silerdim, artık böyle tartışma yaratacak saçma sapan konulara izin verilmeyecek Link to post Share on other sites More sharing options...
Swooger 0 Posted July 7, 2014 Author Share Posted July 7, 2014 Hoş geldin, raporunu okudum, umarım laf yetiştirmek veya tartışma ortamı yaratmak için üye olmamışsındır, geçmiş gitmiş olay çevirmenlerin kendi aralarındaki çekişmeler, ben olsam öyle bir konuyu direk silerdim, artık böyle tartışma yaratacak saçma sapan konulara izin verilmeyecek Sevindim! foruma tartışma yaratmak için kayıt olmadım fikrimi belirttim. :PHoş bulduk :) Link to post Share on other sites More sharing options...
ozkan0010 6 Posted July 7, 2014 Share Posted July 7, 2014 Hoşgeldin bro Link to post Share on other sites More sharing options...
free word 403 Posted July 7, 2014 Share Posted July 7, 2014 hoş geldin Link to post Share on other sites More sharing options...
Nones 2454 Posted July 7, 2014 Share Posted July 7, 2014 Hoş geldiniz. Link to post Share on other sites More sharing options...
♥Lydia♥ 66 Posted July 7, 2014 Share Posted July 7, 2014 Hoş geldin ^_^ umarım iyi vakit geçirirsin ^_^ Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts