Jump to content

Forum Kuralları, İşleyişi vs Hakkında Soru - Cevap Köşesi

Recommended Posts

• Forum Admin

Şimdi genel merak edilenler hakkında konular açıyoruz ancak, üyelerin kafasına yatmayan çözemediği forum işleyişi hakkında soru sorabildiği bir yer olsun dedik -_-

Mesela aklıma gelen bir Forum püf noktası söyleyeyim...

Bir üyenin iletisini alıntılayacaksınız. Alıntı dediniz aşağıya otomatik kopyaladı. Cevabınızı yazdınız gönderdiniz. Sonra bir baktınız ki bir kaç tane daha ileti alıntılamanız gerekiyor.. Ama öyle yaparsanız flood yani üst üste mesaj atma olacak.. :o

Bu kez şöyle yapın.. Çoklu alıntıya tıklayıp alıntılamak istediğiniz iletileri alıntılayın ve aşağıya direk kopyalasın siz de ctrl+a ya basın sonra ctrl+x e basın.. Üstteki iletinize gelin iletiyi düzenleye tıklayın.. Sonra ctrl+v yapıp farenizle istediğiniz alıntının altına istediğiniz cevabı yazın :)

Bana bunu Ercan öğretmişti :D Belki benim gibi mankafalar vardır bunu bulamayan :P faydası olur umarım :)

Ek bir mesele daha birisine özel mesaj attınız konuştunuz. Sonra bu kişiye bir daha başka bir konu hakkında mesaj atacağınız zaman eğer o önceki mesajı silmemişseniz sohbet eder gibi önceki mesajdan yazın.. Böylelikle mesaj kutumuz hızlıca dolmaz :)

• Replies 78
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Şimdi genel merak edilenler hakkında konular açıyoruz ancak, üyelerin kafasına yatmayan çözemediği forum işleyişi hakkında soru sorabildiği bir yer olsun dedik -_- Mesela aklıma gelen bir Forum p

Resimleri eklemeniz ve anlamayanların görmesi için atıyorum... Çoklu alıntıyla iletileri alıntılayın... İletinize gelerek...   Resimler gözükmüyorsa link olarak... http://img

Ben hala yumurta mı tavuktan yoksa dinazor mu kertenkeleden çıkar çözemedim. ;) Birazdan nasıl cümlelere ve fotoğraflara link verilir onu anlatıyım B)

Posted Images

Forum işleyişi hakkında bir direniş örgütü var samet abiden bana bırakılan adminlere karşı geliyoruz  B) konuları kaynatıyoruz  :ph34r: her an her yerde gözümüz var  :rolleyes: bize gelmek isteyen belirtsin yeter  :happy-onion-head-emoticon:

Not: Bir şey olduğu zaman örgüt olarak direnişcimize sahip çıkarız 

• Forum Admin

Ben hala yumurta mı tavuktan yoksa dinazor mu kertenkeleden çıkar çözemedim. ;)

Birazdan nasıl cümlelere ve fotoğraflara link verilir onu anlatıyım B)

Onu ben bir yerde anlattım cicim :)

Onu ben bir yerde anlattım cicim :)

Peki bunların nasıl kullanıldığını? :3 

:3:  :31:  :depressed1-onion-head-emoticon:  :bled2-onion-head-emoticon:  :hi-onion-head-emoticon:  :dong-onion-head-emoticon:  :admire-onion-head-emoticon:  :full-onion-head-emoticon:  :eating-me-onion-head-emoticon:  :dead-onion-head-emoticon:  :dead-onion-head-emoticon:  :crying1-onion-head-emoticon:  :dreaming-onion-head-emoticon:  :embarrassed3-onion-head-emotico 

• Forum Admin

Peki bunların nasıl kullanıldığını? :3 

:3:  :31:  :depressed1-onion-head-emoticon:  :bled2-onion-head-emoticon:  :hi-onion-head-emoticon:  :dong-onion-head-emoticon:  :admire-onion-head-emoticon:  :full-onion-head-emoticon:  :eating-me-onion-head-emoticon:  :dead-onion-head-emoticon:  :dead-onion-head-emoticon:  :crying1-onion-head-emoticon:  :dreaming-onion-head-emoticon:  :embarrassed3-onion-head-emotico 

Onu da millet anlar artık iş bir oku görmekle başlıyor :D