Forum Admin Amygirl 2715 Posted July 7, 2014 Forum Admin Share Posted July 7, 2014 Şimdi genel merak edilenler hakkında konular açıyoruz ancak, üyelerin kafasına yatmayan çözemediği forum işleyişi hakkında soru sorabildiği bir yer olsun dedik -_- Mesela aklıma gelen bir Forum püf noktası söyleyeyim... Bir üyenin iletisini alıntılayacaksınız. Alıntı dediniz aşağıya otomatik kopyaladı. Cevabınızı yazdınız gönderdiniz. Sonra bir baktınız ki bir kaç tane daha ileti alıntılamanız gerekiyor.. Ama öyle yaparsanız flood yani üst üste mesaj atma olacak.. :o Bu kez şöyle yapın.. Çoklu alıntıya tıklayıp alıntılamak istediğiniz iletileri alıntılayın ve aşağıya direk kopyalasın siz de ctrl+a ya basın sonra ctrl+x e basın.. Üstteki iletinize gelin iletiyi düzenleye tıklayın.. Sonra ctrl+v yapıp farenizle istediğiniz alıntının altına istediğiniz cevabı yazın :) Bana bunu Ercan öğretmişti :D Belki benim gibi mankafalar vardır bunu bulamayan :P faydası olur umarım :) Ek bir mesele daha birisine özel mesaj attınız konuştunuz. Sonra bu kişiye bir daha başka bir konu hakkında mesaj atacağınız zaman eğer o önceki mesajı silmemişseniz sohbet eder gibi önceki mesajdan yazın.. Böylelikle mesaj kutumuz hızlıca dolmaz :) DHspark, Hokage_Minato, Nayru and 7 others 10 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Nayru 82 Posted July 7, 2014 Share Posted July 7, 2014 pratik olarak denemek lazım galiba şuan kafamda canlanmadı :D :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum Admin Amygirl 2715 Posted July 7, 2014 Author Forum Admin Share Posted July 7, 2014 pratik olarak denemek lazım galiba şuan kafamda canlanmadı :D :D Bir ara resimli anlatırım üşenmezsem :D Kyoko MENGAR UZUMAKİ 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Kaxell 979 Posted July 7, 2014 Share Posted July 7, 2014 Ben hala yumurta mı tavuktan yoksa dinazor mu kertenkeleden çıkar çözemedim. ;)Birazdan nasıl cümlelere ve fotoğraflara link verilir onu anlatıyım B) SaradaUchiha34 and Kyoko MENGAR UZUMAKİ 1 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 7, 2014 Share Posted July 7, 2014 Forum işleyişi hakkında bir direniş örgütü var samet abiden bana bırakılan adminlere karşı geliyoruz B) konuları kaynatıyoruz :ph34r: her an her yerde gözümüz var :rolleyes: bize gelmek isteyen belirtsin yeter :happy-onion-head-emoticon: Not: Bir şey olduğu zaman örgüt olarak direnişcimize sahip çıkarız Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Toprakezgi 880 Posted July 7, 2014 Share Posted July 7, 2014 Forumda bu mesaji on yere ust uste atinca banlaniyormussunuz ben de yeni kesfettim. Paylasmasam olmazdi. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum Admin Amygirl 2715 Posted July 7, 2014 Author Forum Admin Share Posted July 7, 2014 Ben hala yumurta mı tavuktan yoksa dinazor mu kertenkeleden çıkar çözemedim. ;)Birazdan nasıl cümlelere ve fotoğraflara link verilir onu anlatıyım B)Onu ben bir yerde anlattım cicim :) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Kaxell 979 Posted July 7, 2014 Share Posted July 7, 2014 Onu ben bir yerde anlattım cicim :)Peki bunların nasıl kullanıldığını? :3 :3: :31: :depressed1-onion-head-emoticon: :bled2-onion-head-emoticon: :hi-onion-head-emoticon: :dong-onion-head-emoticon: :admire-onion-head-emoticon: :full-onion-head-emoticon: :eating-me-onion-head-emoticon: :dead-onion-head-emoticon: :dead-onion-head-emoticon: :crying1-onion-head-emoticon: :dreaming-onion-head-emoticon: :embarrassed3-onion-head-emotico Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum Admin Amygirl 2715 Posted July 7, 2014 Author Forum Admin Share Posted July 7, 2014 Peki bunların nasıl kullanıldığını? :3 :3: :31: :depressed1-onion-head-emoticon: :bled2-onion-head-emoticon: :hi-onion-head-emoticon: :dong-onion-head-emoticon: :admire-onion-head-emoticon: :full-onion-head-emoticon: :eating-me-onion-head-emoticon: :dead-onion-head-emoticon: :dead-onion-head-emoticon: :crying1-onion-head-emoticon: :dreaming-onion-head-emoticon: :embarrassed3-onion-head-emotico Onu da millet anlar artık iş bir oku görmekle başlıyor :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Kaxell 979 Posted July 7, 2014 Share Posted July 7, 2014 Hah! O zaman işi bırakıp direnişe katılıyorum B) :ph34r: :ph34r: :ph34r: Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts