ess 7 Posted July 8, 2014 Share Posted July 8, 2014 Konnichiwa! HERKESE MERHABA!Siteyi uzun zamandır takip ediyordum, anime izliyordum ancak şu an bulabildim vaktimi üye olmak için.Ben Ess kendi adımın kısaltılmış hali, arkadaşlarımın bana taktığı isim :)Müthiş bir anime otakusu olarak ben, bu sevgimi daha da artırmak, benim gibi otakuları bulmak için ve bolca arkadaş edinmek için geldim buraya. Görülüyor mu bilemiyorum ama, 24 yaşındayım. Kimilerinin oldugu gibi "Ay Savaşçısı" ile başlayan "anime tutkum" bu yaşımda hala devam ediyor, manga okumayı ihmal etmiyorum tabiki. İnsan hayatta gerçekten isteği şeyleri yapmalı, kimseye aldanmadan bence. Bu güzel yaz günlerinde anime izlemek ayrı bir duygu hepiniz biliyorsunuz zaten. Çevirmen ekibe emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bu arada ben de bir "İngilizce Çevirmenim" önlisans mezunu olarak. yapmayı sevdiğim şeyler:-uyumak-yürüyüş yapmak-bolca müzik dinlemek-gülümsemek-insanlarla ilgili umudumu kaybetmemek-doğayı sevmek-elinden geldiğince okumak-durmadan kendimi geliştirmeye çalışmak Umarım hepiniz beni seversiniz, ben şimdiden sizlerle tanışacağım için çok çok heyecanlıyım. Görüşmek üzere, kendinize çok iyi bakın!! :) mavikedi and ARE-YOU-SURE 2 Link to post Share on other sites More sharing options...
ARE-YOU-SURE 146 Posted July 8, 2014 Share Posted July 8, 2014 Hoş geldin. Sevdiğin şeyler benimkilere çok benziyormuş :D Sadece beşincisi eksik bende. Umarım forumda iyi vakit geçirirsin tekrar hoş geldin :D ess 1 Link to post Share on other sites More sharing options...
ess 7 Posted July 8, 2014 Author Share Posted July 8, 2014 çok çok teşekkür ederim, arigatou :) sizlerle birlikte çok daha güzel olacaktır forum, görüşmek üzere :) Link to post Share on other sites More sharing options...
Adige 107 Posted July 8, 2014 Share Posted July 8, 2014 Aramıza hoş geldin Ess :) Sporla ilgilenmiyorsun galiba. Sana tavsiyem o listeye sporuda ekle :) ess 1 Link to post Share on other sites More sharing options...
ess 7 Posted July 8, 2014 Author Share Posted July 8, 2014 teşekkür ederim, hoşbuldum :) sporu çok severim bir ara yapıyordum da, ama şimdilik sadece yürüyüş ve çeşitli spor dallarını takip :)) Adige 1 Link to post Share on other sites More sharing options...
Kaxell 979 Posted July 8, 2014 Share Posted July 8, 2014 hoş geldin. :) İmzan, hobilerin çok hoşuma gitti sevilceğinden şüphem yok :D ess 1 Link to post Share on other sites More sharing options...
ess 7 Posted July 8, 2014 Author Share Posted July 8, 2014 oh, çok teşekkürler :rolleyes: sevgiler :wub: :wub: Link to post Share on other sites More sharing options...
Nones 2452 Posted July 8, 2014 Share Posted July 8, 2014 Güzel bir tanıtım olmuş. Hoş geldiniz. ess 1 Link to post Share on other sites More sharing options...
ess 7 Posted July 8, 2014 Author Share Posted July 8, 2014 hoşbuldum, teşekkür ederim :) :) Link to post Share on other sites More sharing options...
aloneordead 31 Posted July 8, 2014 Share Posted July 8, 2014 hoş geldin ben de ali osman doğan 23 yaşındayım böyle yaşıtlarım kaydolunca ayrı bir mutlu oluyorum sevdiğin şeylerin birçoğunu kendim de yaparım bi de en sevdiğin animeyi mangayı falan da yazsaydın güzel olurdu :D ess 1 Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts