Jump to content

Konnichiwa^^


Cerenimo

Önerilen İletiler

Merhaba arkadaşlar, üyeliği yaklaşık 4 ay önce açmıştım ama konu açmak için kendime güvenememiştim.  :unsure: 
Adım anlaşıldığı üzere Ceren, 15 yaşındayım.  :) (Arkadaşların taktığı çeşitli lakaplardan en beğendiğim "Cerenimo" :D  :D)
Anime izlemeye yeni başlamış sayılırım ama daha önceden neden başlamadığım için kendime fazlasıyla kızıyorum. Küçükken (şimdi fazla büyük sayılmam ama...) trt çocuk da yaymlanan Miyazaki animelerini izlerdim. İlk izlediklerimde onlardı sanırım. :)  Serileri izlemeye Ocakta başladım. Okul zamanları olduğundan pek fazla izleyemedim tabii :( Ama şimdi izlemek için bol bol vaktim var.İzlediklerim arasında Attack on Titan ve Death Note favorilerim ve sizde sevdiğiniz animeleri önerirseniz çok sevinirim :)  

Birazda kişiliğimden bahsedeyim. Fazla konuşkan gibi duruyorum ama nerede ve nasıl konuşulacağını bilirim, kendimden büyük veya küçük kişilerle genellikle anlaşırım, biraz utangacımdır, bana iyi davranan kişilere ben bin kat daha yaklaşırım :) bir de kendime güven sorunum var ne zaman üstesinden geleceğim bilmiyorum... -_- 

Anlatacağım şeyler bu kadar sanırım, umarım beni sevebilirsiniz :wub:

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Yanıtlar 36
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Merhaba arkadaşlar, üyeliği yaklaşık 4 ay önce açmıştım ama konu açmak için kendime güvenememiştim.  :unsure:  Adım anlaşıldığı üzere Ceren, 15 yaşındayım.  :) (Arkadaşların taktığı çeşitli lakaplarda

Çok teşekkür ederim, tanıştığımıza memnun oldum :) Fairy Tail' e başlamayı düşünüyordum zaten, önerilerin için teşekkürler :)

Hoşgeldin ben de Mine :) Naruto izlemiyorsan kesin izle bence ^_^

Misafir
Bu konu kapalıdır, konuya cevap yazamazsınız.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.