ThePasiFicc 11 Posted July 10, 2014 Share Posted July 10, 2014 Yaptıklarım arasında en sevdiğim bu oldu çok emek vermiştim. Gerçi chat kısmında arada paylaşıyorum bilenler bilir :D forumda da paylaşmak istedim kalıcı olsun :D (Gerçi çoğu kişi izlemiştir)Keyifli seyirler ^^ Yorumlarınızı bekliyorum..http://www.youtube.com/watch?v=ZfXcCQQqxH8 Mileydi, mako chan and Kaxell 3 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
mako chan 17 Posted July 10, 2014 Share Posted July 10, 2014 gerçekten güzel olmuş bence. önce bunu söyliyim istedim ama bir de yorumum olacak biraz fazla konuşma koymuşsun videoya yazıyı okumaktan görüntüleri pek takip edemedim. bir de şunu söyliyim koyduğun konuşmaların sırası ve seçimi güzeldi. görüntülerle uyumlu olmuş. kısaca konuşmayı video boyunca koyman beni pek rahatsız etmedi. görüntüler kaliteliydi ve müzik güzeldi. eline sağlık. çok bilmiş konuştum galiba aslında övmeye çalışıyordum kusura bakma :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePasiFicc 11 Posted July 10, 2014 Author Share Posted July 10, 2014 Zaten ASMV dediğin öyle olur ^^ Teşekkürler :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts