sousuke 3 Posted July 10, 2014 Share Posted July 10, 2014 selamlar benim asus marka win 8 sistemli bir laptopum ''mortal kombat shaolin monks'' adında bir oyun indirdim ''daemon tools''umda mevcut ancak oyunu bu win 8 sistemi ile nasıl kuracağımı çözemedim nette anlatılanların hepsini yaptım sanal sürücüler olustu ama tıklayınca ''aç'' ibaresi cıkıyor ve oyun baslamıyor yardımcı olurmusunuz... Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Nayru 82 Posted July 10, 2014 Share Posted July 10, 2014 Dostum win 8 'in bu tür oyunlara uyumluluk sorunu var hatırlatayım ben de bazı oyunları çalıştıramadım Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
sousuke 3 Posted July 10, 2014 Author Share Posted July 10, 2014 Dostum win 8 'in bu tür oyunlara uyumluluk sorunu var hatırlatayım ben de bazı oyunları çalıştıramadım O zaman hangi formatta oyun indirmeliyim ''single player'' ve ''strateji 3d'' oyunları seviyorum ''win 8'' in kaldıracağı birkaç oyun önerirmisin birini indirebilsem yeterli şimdiden yardımın için tesekkürler... Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
shadowanng 20 Posted July 10, 2014 Share Posted July 10, 2014 selamlar benim asus marka win 8 sistemli bir laptopum ''mortal kombat shaolin monks'' adında bir oyun indirdim ''daemon tools''umda mevcut ancak oyunu bu win 8 sistemi ile nasıl kuracağımı çözemedim nette anlatılanların hepsini yaptım sanal sürücüler olustu ama tıklayınca ''aç'' ibaresi cıkıyor ve oyun baslamıyor yardımcı olurmusunuz... Merhaba Oyun Sever :) Oyunun tam ismini ve hata ekranını paylaşman halinde yardımcı olabilirim :) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
LeornKayn 557 Posted July 10, 2014 Share Posted July 10, 2014 http://kickass.to/user/%5E%5EnosTEAM%5E%5E/uploads/ Nosteam uploads kısmındaki oyunların gameplaylerini izle pc'nin kaldırabilecekmi bi bak bunun için ise...can you run it sitesini öneririm fakat...Paran varsa orjinal oyun almak her zaman daha sağlıklıdır... Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
shadowanng 20 Posted July 10, 2014 Share Posted July 10, 2014 Oyunun sistem gereksinimleri aşağıda mevcuttur; *) Windows XP SP3 / Windows Vista SP2 / 7 / 8 (x64/x86) *) Processor Intel Core i3-2100 or AMD Phenom II X2 555 *) Ram 4 GB*) Video NVIDIA GeForce GTX 460 SE or ATI Radeon HD 6850Audio Sound device compatible with DirectX ® 9.0 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
sousuke 3 Posted July 10, 2014 Author Share Posted July 10, 2014 Merhaba Oyun Sever :) Oyunun tam ismini ve hata ekranını paylaşman halinde yardımcı olabilirim :) konu baslığında yazdığım gibi ortada hata falan yok oyun2 part 2sinide indirdim actım içinden '' disk görüntü dosyası'' cıkıyor onu alıp ''daemon tools''ta sanal sürücüden geçiriyorum sonra sanal sürücüye tıklayınca aç ibaresi çıkıyor ona basıyorum klasörün içine atıyor oyunu açmıyor acaba benmi yanlış yapıyorum yoksa linklermi hatalı ... Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
shadowanng 20 Posted July 10, 2014 Share Posted July 10, 2014 Büyük ihtimalle sen yanlış bir işlem yapıyorsun. Crack işlemi vardır mutlaka onu yap öyle dene :) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
LeornKayn 557 Posted July 10, 2014 Share Posted July 10, 2014 konu baslığında yazdığım gibi ortada hata falan yok oyun2 part 2sinide indirdim actım içinden '' disk görüntü dosyası'' cıkıyor onu alıp ''daemon tools''ta sanal sürücüden geçiriyorum sonra sanal sürücüye tıklayınca aç ibaresi çıkıyor ona basıyorum klasörün içine atıyor oyunu açmıyor acaba benmi yanlış yapıyorum yoksa linklermi hatalı ...Klasörün içinde setup yada emulatör kurma dosyası varsa onları kurman gerekir :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
aloneordead 31 Posted July 10, 2014 Share Posted July 10, 2014 shaoli monks pc ye çıkmiş bir oyun değil sana onu kurmanı önermem çünkübelli programlarla emülatör kurdurmaya falan çalışacak sana hiç bir zevk alamazsın single player da daha güzel oyunlar var mesela bu oyuna benzer rpg 3d combat olarak kingdom of amalur reckoning i öneririm sana Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts