Guest qubarseytan Posted July 11, 2014 Share Posted July 11, 2014 Nası bir oyundur? Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeyzeyinufakkardeşi 12 Posted July 11, 2014 Share Posted July 11, 2014 s4 league de karakter yaratıyorsun ve sonrasında rütbeler falan var. Oyunda yendiğinde vs para kazanıyorsun ve bunlarla silah alabiliyorsun. Mapler var alice in wonderland gibi oyunun türleri var. tabi oyunda supporter, striker, invader,healer, defenser ,tank, assassin oluyorsun konum olarak **tabii çoğu kişi bunu takmıyor** oyunun türlerine gelicek olursak: battle royal, death match, captain, touchdown,chaser,siege,ve alıştırma oyunlarından oluşuyor :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Sydno 31 Posted July 11, 2014 Share Posted July 11, 2014 Oyun anime grafiklerinden oluşuyor, oyunda bol bol silah, bölüm ve skill var, türkler için ayrı bir serveri var. oyun gunz gibi kılıç ve silahlar ile çok iyi kombine edilmiş. oyunda chaser gibi eğlenceli modları da var, oynamanızı öneririm gerçekten oynanmaya değer bir oyun. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeyzeyinufakkardeşi 12 Posted July 11, 2014 Share Posted July 11, 2014 Oyun anime grafiklerinden oluşuyor, oyunda bol bol silah, bölüm ve skill var, türkler için ayrı bir serveri var. oyun gunz gibi kılıç ve silahlar ile çok iyi kombine edilmiş. oyunda chaser gibi eğlenceli modları da var, oynamanızı öneririm gerçekten oynanmaya değer bir oyun.türkler için olan server'ın yarısı hack aofıejaoı :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Sydno 31 Posted July 11, 2014 Share Posted July 11, 2014 türkler için olan server'ın yarısı hack aofıejaoı :D Nitekim öyledir In gyi yoon, ama bu oyunun oynanamaz anlamına gelmiyor. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeyzeyinufakkardeşi 12 Posted July 11, 2014 Share Posted July 11, 2014 Nitekim öyledir In gyi yoon, ama bu oyunun oynanamaz anlamına gelmiyor.Yok ben oynanamaz demedim :) yanlış anladınız neyse evet güzel bir oyun. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Kaxell 979 Posted July 11, 2014 Share Posted July 11, 2014 Yabancı server larda daha az hack vardır. İngilizce serverında ben arada sırada oynuyorum arkadaş eklemek isteyen özelden mesaj atabilir. : :) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
denizakkas13 45 Posted July 11, 2014 Share Posted July 11, 2014 ben taaa license sisteminin oldugu ilk yıllarindan beri oynarım ama arada uzun aralar veririm. Bunun sebebi arada oyunun hack dolması ve çekilmemesi genelde max 2-3 haftada cozum bulurlar ama 3 hafta girmeyince o sure 3-4 aya kadar uzar. yani uzun suredir kesikli kesikli oynadigim, yetenek isteyen oyun. http://www.youtube.com/watch?v=ldgwuvR64AY license testi o hatırlamayan, tanıdık geldi ama cikatramadim diyen spoya baksin Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
MetroFM 58 Posted July 29, 2014 Share Posted July 29, 2014 s4 en güzel oyundiye nitelendirdiğim bir oyun olacak kadar iyi ama malesef ekipmanı iyi olan kazanıyor :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
SnowyUsagi 9 Posted August 1, 2014 Share Posted August 1, 2014 Çok uzun zamandır oynadığım oyunlardan.. :) Ama şu aralar oyun başka bir şirkete devredildiginden dolayı ilgilenmiyorum. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts