Guest Leffwn Posted February 25, 2014 Share Posted February 25, 2014 (edited) Hajime No Ippo (11.09.2014) Steins;Gate (05.06.2014) Feng Shen Ji (23.03.2014) One Piece (14.10.2014) Gintama (22.05.2014) Tengen Toppa Gurren Lagann Naruto Slam Dunk Bleach Diğer imza çalışmalarım Kuroko no Basuke Fairy Tail Hunter x Hunter Edited July 8, 2015 by Leffwn anes, Soranohikari, Nones and 11 others 14 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Barış D. Baryshx 1762 Posted February 25, 2014 Share Posted February 25, 2014 Demek sende başladın bu işe :P ama gerçekten güzel olmuşlar, arka planı beyaz olanlar sade olmuş, favorim jiraiya ve guren lagann ;) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Leffwn Posted February 25, 2014 Share Posted February 25, 2014 Demek sende başladın bu işe :P ama gerçekten güzel olmuşlar, arka planı beyaz olanlar sade olmuş, favorim jiraiya ve guren lagann ;)Yavaş yavaş gelişiyorum. :D Gurren lagann benimde favorim. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum Admin Amygirl 2715 Posted February 25, 2014 Forum Admin Share Posted February 25, 2014 Benim favorim parmağını Saadettin Teksoy gibi uzatan karakter :D Gerçekten güzel olmuş :) Ellerine sağlık jans09 and Witch 2 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
DeathBook 84 Posted February 25, 2014 Share Posted February 25, 2014 Bunlar ilk denemelerinse gayet güzel devam ettir :D Küçük bi öneri, textureleri hep arkaplan olarak değil arada sırada efekt olarak da kullan. Daha iyi olur. Ayrıca action - brush vs. kullanabilirsin imzalarda güzel durur :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Leffwn Posted February 26, 2014 Share Posted February 26, 2014 Bunlar ilk denemelerinse gayet güzel devam ettir :D Küçük bi öneri, textureleri hep arkaplan olarak değil arada sırada efekt olarak da kullan. Daha iyi olur. Ayrıca action - brush vs. kullanabilirsin imzalarda güzel durur :D 1-2 haftadır boş zamanımda yapmaya başladım.Ayrıca kullandığım texture senin paylaştığın konudan araklama. :D Biraz daha varsa paylaşırsın umarım. :P Benim favorim parmağını Saadettin Teksoy gibi uzatan karakter :D Gerçekten güzel olmuş :) Ellerine sağlık Adı kamina. :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum Admin Mileydi 1716 Posted February 26, 2014 Forum Admin Share Posted February 26, 2014 kırmızı mavili kamina süper olmuş :o sen de ne cevherler varmış :ph34r: hoşuma gitti sade ve şıklar ^_^ başka başka çalışmalarını da görmek üzere :rolleyes: Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Leffwn Posted February 26, 2014 Share Posted February 26, 2014 kırmızı mavili kamina süper olmuş :o sen de ne cevherler varmış :ph34r: hoşuma gitti sade ve şıklar ^_^ başka başka çalışmalarını da görmek üzere :rolleyes: Aklımda birkaç karakter var onları da istediğim şekilde yaparsam buraya eklerim. :D istek alıyor musunuz Erdem beyyyyy :rolleyes: cümlenin sonuna ifade koydu ahanda kar yağacak :o Daha istek alacak kadar iyi bilmiyorum. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum Admin Mileydi 1716 Posted February 26, 2014 Forum Admin Share Posted February 26, 2014 Aklımda birkaç karakter var onları da istediğim şekilde yaparsam buraya eklerim. :Distek alıyor musunuz Erdem beyyyyy :rolleyes: cümlenin sonuna ifade koydu ahanda kar yağacak :o Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 27, 2014 Share Posted February 27, 2014 Erdem bana güzel bir tane hisoka yapsana Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts