Sydno 31 Posted July 11, 2014 Share Posted July 11, 2014 Merhabalar; türkanimeforum kullanıcıları. bir çoğunuz anime oyunu görmüşsünüzdür. naruto online game online olup facebook bağlantılı, ve eğlenceli bir ninja online oyunudur. kendim şuanda oynuyorum 35 level'deyim şuanda oyunun ana dili ingilizcedir. oyunu öğrenmek çok kolaydır yalnız ingilizcenize güvenmeniz lazım nerelerde artı basılır verelerde karakter seçilir bunun dışında ücretli kısımlarda vardır alacağınız bir nesne kredi kartı ile alınır. oynamanızı tavsiye ederim eğlencelidir. günde ne kadar çok anime izliyorsanız bu oyunuda severek çokca oynayacağınıza inanıyorum. Keyifli Forumlar kısa bir anlatım videosu İnternet web sitesi http://un.games.la/ Kaxell 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
NekoPowaaa 3 Posted July 12, 2014 Share Posted July 12, 2014 Böle oyunlarda en çok sinir oldugum şey herkez aynı farklı 1 şey yok :( bu durumdan nefret ediyorum yoksa pc onlarla dolu olurdu :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts